Nieuwe screenshots Devil May Cry 4 bieden een dozijn vol actie

Begin februari is het zo ver, dan zal de langverwachte game Devil May Cry 4 uitkomen. Om het wachten wat draagzamer te maken, worden we vandaag verblijd met een dozijn verse screenshots van deze actievolle game.

In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

[SCREENSHOTS]

Wil je meer weten over Devil May Cry 4? Check dan snel onze Fast Forward!

Devil May Cry 4 zal 8 februari verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Genoeg gezien, tijd om te spelen. 😀 Gelukkig nog maar even wachten… 🙂

  2.   
    TheDude's avatar

    Dit wordt erg lekker. 8)