Is Microsoft van plan Logitech op te kopen?

Microsoft, welke onder iedereen beschikkend over een PC welbekend is, heeft jaren geleden het maken en produceren van game accesoires al opgegeven. De Sidewinder serie is immers al jaren geleden uitgestorven en dat was Microsoft’s grootste uitlaatklep voor accesoires en randapparatuur voor gamers. Diegene die nog over een oude Sidewinder Joystick of Gamepad beschikken (waaronder ik zelf), zullen moeten overwegen misschien eens een nieuw stuk plastic aan te schaffen om hun PC games toch met joysticks en gamepads te kunnen bespelen.

Vandaag kwam echter wel een gerucht tevoorschijn van opmerkelijke omvang, Microsoft zou daarin beweerd hebben dat ze terug willen gaan naar de goede oude tijd, waarin ze accesoires met het Microsoft logo erop verkochten. Echter beweerd men dat ze die producten niet zelf zouden gaan maken, dan zou Logitech dat moeten doen. Het gerucht beweert namelijk dat Microsoft Logitech wil opkopen. Een opmerkelijk zet, indien in werkelijkheid gebracht.

Logitech is een wereldberoemd merk, welke gespecialiseerd is in toetsenborden (voor zowel PC, PS3 en anderen), muizen, gamepads, joysticks en andere randapparatuur. Het zou dus goed kunnen, dat er in plaats van ‘Logitech’, ‘Microsoft’ staat op je nieuwe G15 toetsenbord of G3 muis, welke tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank vliegen.

Microsoft heeft echter nog niks bevestigd, maar zegt wel dat er een kleine kans is, dat ze een gelijkwaardig bedrijf op zullen kopen.

 1.   
  prof_111's avatar

  Ik hoop zo van niet ๐Ÿ™

 2.   
  R.andom H.ero's avatar

  Laat Logitech nou niet overkopen door zo’n kutbedrijf. Zijn ze jarenlang goed bezig, komt Microstront aantrappen met een bedrag. Niet doen!

 3.   
  NL Very Lazy's avatar

  intressant??:P

 4.   
  Rock-in's avatar

  R.andom H.ero schreef, "Laat Logitech nou niet overkopen door zo’n kutbedrijf. Zijn ze jarenlang goed bezig, komt Microstront aantrappen met een bedrag. Niet doen!"

  idd, liever niet. ๐Ÿ˜ก

 5.   
  pertie's avatar

  Rock-in schreef, "

  ”R.andom H.ero” schreef, "Laat Logitech nou niet overkopen door zo’n kutbedrijf. Zijn ze jarenlang goed bezig, komt Microstront aantrappen met een bedrag. Niet doen!"

  idd, liever niet. ๐Ÿ˜ก "

  I don’t need to say more ! ๐Ÿ™‚

 6.   
  Bub’z's avatar

  Bah, het zou me niets verbazen als ze dan met verschillende kleurtjes aan lasertjes komen, om de prijs op te krikken.
  FFS, doe het niet logitech!

 7.   
  Neolite's avatar

  Het maakt niks uit of microsoft het koopt of niet, zolang de kwaliteit maar hetzelfde blijft of beter word. ๐Ÿ˜‰

 8.   
  Bello 2185's avatar

  Nee niet dat!! AAHHHHHHH!! Logitech is mijn merk en dan komt Microsoft die het ff wil kopen niet doen! ๐Ÿ˜ก

 9.   
  The Chef's avatar

  Dit is ook weer zo’n actie van: if you can’t beat them, buy them…. Laat Microschoft doen wat ze in hun eigen ogen goed doen, besturingssystemen en bijbehorende software maken. En laat dan de hardware aan anderen over a.u.b.

 10.   
  blackzion's avatar

  laat dit aub niet gebeuren

 11.   
  Cyart's avatar

  ๐Ÿ˜ฎ NEeeeeeeeeeeee!!!!!! ๐Ÿ‘ฟ