Kane & Lynch: Dead Men al 1 miljoen keer verkocht

Eidos heeft vandaag onthuld dat Kane & Lynch: Dead Men inmiddels de grens van 1 miljoen verkochte exemplaren is gepasseerd, waarmee de game het zeker niet slecht heeft gedaan de afgelopen periode. Kane & Lynch: Dead Men was qua recensies wellicht niet de allergrootste topper van het afgelopen jaar, maar de game deed toch wel veel stof opwaaien. Vooral de perikelen bij het Amerikaanse GameSpot kwamen regelmatig in het nieuws en onlangs besloot men om ook nog maar eens een PC-demo uit te brengen.

Kane en Lynch zijn niet de volgende Bassie en Adriaan of Ernst en Bobbie. Integendeel, Kane en Lynch zijn allesbehalve brave vriendjes en slaan elkaar het liefst de hersens in. Kane als potentiΓ«le huurmoordenaar en Lynch als medische psychopaat, beide wachtend op hun executie, zijn genoodzaakt om samen te werken nadat ze gekidnapt zijn door een bende genaamd ‘The Seven’ waarvan ze allerlei smerige klusjes opgedrongen krijgen.

Spelende als Kane zal je verscheidene levensgevaarlijke missies voorgeschoteld krijgen die gestationeerd zijn over de hele wereld. Het spel kent een coΓΆperatieve mode waarbij een eventuele tweede speler de rol van Lynch op zich kan nemen, wat vooral een zeer smakelijke feature voor de Xbox 360 en PlayStation 3 kan zijn.

Wil je meer weten over deze game? Check dan ook eens onze review!

Kane & Lynch: Dead Men is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Ika Q's avatar

  De game is ook echt tof, helaas wel jammer van de bugs. πŸ˜†

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb veel reviews en previes gezien dat de game niet echt goed is dus hierbij deze vraag is mij 65 euro het waard en is deze game een aanrader om te kopen? Als ik zie dat er 1 miljoen al over de toon bank is gegaan dat kan niet klopen πŸ˜†

 3.   
  Tommy6769's avatar

  de coop is zeker wel wat geld waard πŸ˜›

 4.   
  Ika Q's avatar

  Gaming4Ever>NL schreef, "Ik heb veel reviews en previes gezien dat de game niet echt goed is dus hierbij deze vraag is mij 65 euro het waard en is deze game een aanrader om te kopen? Als ik zie dat er 1 miljoen al over de toon bank is gegaan dat kan niet klopen πŸ˜† "

  Jah maar reviews en previews zeggen ook niet alles. Keuze ligt toch aan jou of je het leuk vind. Er waren games die slecht waren voor de 360, terwijl ik ze zelf behoorlijk leuk vond. Er is altijd nog een demo’tje te downloaden van kane and lynch. πŸ˜†

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ika Q schreef, "

  ”Gaming4Ever>NL” schreef, "Ik heb veel reviews en previes gezien dat de game niet echt goed is dus hierbij deze vraag is mij 65 euro het waard en is deze game een aanrader om te kopen? Als ik zie dat er 1 miljoen al over de toon bank is gegaan dat kan niet klopen πŸ˜† "

  Jah maar reviews en previews zeggen ook niet alles. Keuze ligt toch aan jou of je het leuk vind. Er waren games die slecht waren voor de 360, terwijl ik ze zelf behoorlijk leuk vond. Er is altijd nog een demo’tje te downloaden van kane and lynch. πŸ˜† "

  Dat is nou een klein probleempje bij mij ik leuster sinds een jaar naar de reviews en previews die de mensen geven zij zijn tenslote de experts in beoordelingen geven en zegen of deze een aanrader is. En als je een game hebt gekocht kun je niet meer terug daarom vind ik de speel uur van een game ook erg belangrijk. De LOTR Return of the king was uitstekende gamefilm maar echt binnen 4 uur uitgespeeld ik had er toen 50 euro aan uitgegeven πŸ™„
  dus ik ben niet zo iemand die binnen loopt en en zegt doe deze maar ik kijk ook echt rond op het net of ie het waard is om hem te kopen een andre optie is wachten tot ie is afgeprijst 8)

 6.   
  Kaassouffl3's avatar

  Ik vind dit toch wel heel veel voor dit spel! mij leekt ie teleurstellend..

 7.   
  NL Godfather's avatar

  ik vind het spel wel cool maar de besturing vindt ik een beetje kut…..

 8.   
  Tollos's avatar

  legt hij dan al in de butget bak?? πŸ˜›

 9.   
  Gerjann's avatar

  jezzz schreef, "legt hij dan al in de butget bak?? πŸ˜› "

  tuurlijk niet nog maar maand oud ofzo!

 10.   
  Ika Q's avatar

  Gaming4Ever>NL schreef, "Dat is nou een klein probleempje bij mij ik leuster sinds een jaar naar de reviews en previews die de mensen geven zij zijn tenslote de experts in beoordelingen geven en zegen of deze een aanrader is. En als je een game hebt gekocht kun je niet meer terug daarom vind ik de speel uur van een game ook erg belangrijk. De LOTR Return of the king was uitstekende gamefilm maar echt binnen 4 uur uitgespeeld ik had er toen 50 euro aan uitgegeven πŸ™„
  dus ik ben niet zo iemand die binnen loopt en en zegt doe deze maar ik kijk ook echt rond op het net of ie het waard is om hem te kopen een andre optie is wachten tot ie is afgeprijst 8) "

  Dat is nou het probleem, reviewers hebben nou eenmaal een smaak naar bepaalde games. Helaas trek ik die smaak nou soms niet. Als een reviewer een 9 geeft voor een game en jij vind het een kut game. Zou het ook zonde zijn van je geld zijn. Als je games slecht of kut vind, moet je vooral de reviewers geen schuld geven, wat men gaat alleen de game kopen wegens de cijfer. πŸ˜€ πŸ˜†

 11.   
  GraveDevil's avatar

  Ika Q schreef, "

  ”Gaming4Ever>NL” schreef, "Dat is nou een klein probleempje bij mij ik leuster sinds een jaar naar de reviews en previews die de mensen geven zij zijn tenslote de experts in beoordelingen geven en zegen of deze een aanrader is. En als je een game hebt gekocht kun je niet meer terug daarom vind ik de speel uur van een game ook erg belangrijk. De LOTR Return of the king was uitstekende gamefilm maar echt binnen 4 uur uitgespeeld ik had er toen 50 euro aan uitgegeven πŸ™„
  dus ik ben niet zo iemand die binnen loopt en en zegt doe deze maar ik kijk ook echt rond op het net of ie het waard is om hem te kopen een andre optie is wachten tot ie is afgeprijst 8) "

  Dat is nou het probleem, reviewers hebben nou eenmaal een smaak naar bepaalde games. Helaas trek ik die smaak nou soms niet. Als een reviewer een 9 geeft voor een game en jij vind het een kut game. Zou het ook zonde zijn van je geld zijn. Als je games slecht of kut vind, moet je vooral de reviewers geen schuld geven, wat men gaat alleen de game kopen wegens de cijfer. πŸ˜€ πŸ˜† "

  Zoals een maat van me altijd zegt: Blijf bij je eigen mening. Mario Galaxy vind ik helemaal niks, maar de pu gaf het een 99 als ik me niet vergis. Gothic III vond ik helemaal geweldig, maar volgens mij was de pu daar heel negatief over. Ga zo maar door, download de demo en bepaal zelf of je het leuk. Je kan hem ook eerst illegaal downloaden en daarna kopen als je een paar levels hebt gedaan of als ie afgeprijst is (k krijg CoD4 illegaal, maar k ga hem zeker kopen)..

 12.   
  Ika Q's avatar

  GraveDevil schreef, "Zoals een maat van me altijd zegt: Blijf bij je eigen mening. Mario Galaxy vind ik helemaal niks, maar de pu gaf het een 99 als ik me niet vergis. Gothic III vond ik helemaal geweldig, maar volgens mij was de pu daar heel negatief over. Ga zo maar door, download de demo en bepaal zelf of je het leuk. Je kan hem ook eerst illegaal downloaden en daarna kopen als je een paar levels hebt gedaan of als ie afgeprijst is (k krijg CoD4 illegaal, maar k ga hem zeker kopen).. "

  lol, wat is het punt om reviews te lezen als je em toch illegaal gaat downloaden? πŸ˜† πŸ˜†

 13.   
  Neolite's avatar

  Ika Q schreef, "

  ”GraveDevil” schreef, "Zoals een maat van me altijd zegt: Blijf bij je eigen mening. Mario Galaxy vind ik helemaal niks, maar de pu gaf het een 99 als ik me niet vergis. Gothic III vond ik helemaal geweldig, maar volgens mij was de pu daar heel negatief over. Ga zo maar door, download de demo en bepaal zelf of je het leuk. Je kan hem ook eerst illegaal downloaden en daarna kopen als je een paar levels hebt gedaan of als ie afgeprijst is (k krijg CoD4 illegaal, maar k ga hem zeker kopen).. "

  lol, wat is het punt om reviews te lezen als je em toch illegaal gaat downloaden? πŸ˜† πŸ˜† "

  omdat downloaden je tijd kost, hoe groter het spel hoe langer het downloaden. En je kan toch ook geen 10 spellen te gelijk downloaden. πŸ˜‰ Maar waarom zou je downloaden, je maakt er de gameindustrie kapot mee en het is illegaal. 😑

 14.   
  GraveDevil's avatar

  9 va de 10 keer koop ik hem tog wel als ie vet is..

 15.   
  Tollos's avatar

  @gert jan

  natuurlijk weet ik dat ook wel, k bedoel er mee te zeggen dat het niet zo’n goed spel is en dat hij dan al zoveel keer is verkocht zeg ik dat, πŸ˜‰