Reclame Super Smash Bros. Brawl verschenen op het web

Als er één game is waar werkelijk alle Wii-bezitters naar uit kijken, dan moet dat Super Smash Bros. Brawl zijn. De mazzelaars in Japan hoeven nog maar negentien dagen te wachten tot de launch van deze lang verwachte game, dus heeft Nintendo om dat nog eens lekker in te wrijven een TV-reclame in elkaar gezet. Wij Europeanen zijn genoodzaakt nog net wat langer te wachten op de fel begeerde PAL-versie.

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

Lees ook nog eens onze Fast Forward Review.

 1.   
  Koekievreter's avatar

  Ik zie alleen maar een klein stukje, in de linkerbovenhoek 😕

 2.   
  N.Frufo's avatar

  Wat een stel vechterbaasjes zeg!

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Super VET!!! 😆

 4.   
  Uchiha linkz's avatar

  deze game moet ik hebben 🙂

 5.   
  Creepy's avatar

  Op gametrailers staan nog 2 reclames en nog vet veel andere filmpjes.

 6.   
  Koekievreter's avatar

  Grandioos xD
  Die moet ik hebben 😆

 7.   
  Kaassouffl3's avatar

  Dat is toch fucking niet normaal xD egt heel vet 😛

 8.   
  Pimkingetje's avatar

  Die grote bowser! Te GEK! 😀 😀 😀

 9.   
  Lashrom's avatar

  Majestiek.. Zelfs op N64 is hij nog leuk.. Maar zie er weinig veranderingen aan..