Achievements Devil May Cry 4 bekend gemaakt

Begin februari is het zo ver, dan zal de langverwachte game Devil May Cry 4 uitkomen. Je kunt jezelf alvast wat voorbereiden c.q. lekker maken met de achievements die uiteraard alleen voor de Xbox 360 gelden. De achievements vind je hier.

In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Devil May Cry 4 zal 8 februari verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    touchdown's avatar

    hier zitten veel secret achievements in waar ik zelf niet zo van hou. ik vind het fijner als ik weet wat ik moet doen om de achievements te kunnen behalen.