Wordt Haze deze maand al uitgebracht?

De releasedatum van de PS3-shooter Haze is de laatste tijd al veelbesproken en, vooral, erg onduidelijk. Vlak voor de kerstdagen werd nog gemeld dat we Haze niet voor zomermaanden hoefden te verwachten, maar volgens Sony’s officiรซle website kunnen we Haze nog deze maand verwelkomen.

Op de Amerikaanse PlayStation site staat Haze namelijk genoteerd voor een release op 15 januari, ondanks dat niemand kan bevestigen wanneer de game precies uitgebracht zal worden. Het blijft wachten op een verklaring van Sony of Ubisoft voordat we wat meer zekerheid hebben omtrent de release van Haze.


Haze speelt zich af in het jaar 2048, een tijd waarin het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Lees ook onze uitgebreide preview!

Haze zal vooralsnog begin dit jaar uitkomen voor de PlayStation 3. De versies voor de PC en Xbox 360 volgen wellicht in de loop van 2008.

 1.   
  Lashrom's avatar

  Hoop dat ie snel in de winkel ligt ! Want deze game ga ik zeker halen !

 2.   
  VanishNL's avatar

  lijkt me echt een supergame worden maar ik zie wel ik heb voorlopig genoeg games voor de ps3 ๐Ÿ˜†

 3.   
  Kaassouffl3's avatar

  Neej! wan dan ist grote kans dat et een half afgemaakte game is!

 4.   
  Neolite's avatar

  beetje snel aangezien er zelf aangegeven is dat het spel nog niet helemaal af was. ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Pimkingetje's avatar

  Ga ik miss spelen bij vriend, die gaat m kopen! ๐Ÿ˜€

 6.   
  Tollos's avatar

  zal goed zijn voor de ps3, eindelijk is een topper na een paar na dan ๐Ÿ˜‰

 7.   
  Jostii's avatar

  hoop dat ie snel uitkomt maar hij moet wel helemaal af zijn dan ๐Ÿ˜€ anders kunnen ze hem beter wat
  later laten uitkomen en hem dan helemaal perfect maken, maar deze ga ik zekker halen ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜ฎ