Pixar en THQ kondingen licentiegame Wall-E aan

Na de uiterst succesvolle games van The Incredibles, Cars en in mindere mate, Ratatouille, brengen Pixar Studios en THQ deze zomer een nieuwe game uit van Pixar’s nieuwste animatiefilm: Wall-E. Beeldmateriaal is nog niet voorhanden, tot nu toe moeten we het doen met de informatie van de film en de wetenschap dat het een platformer zal gaan worden.

Wall-E is de aankomende animatiefilm van Pixar. De Amerikaanse studio heeft ditmaal een schattig robotje genaamd Wall-E als hoofdpersoon gekozen. Wall-E is overgebleven en ruimt nog steeds alle rommel op die op de Aarde rondzweeft, nadat de mensheid de aarde heeft verlaten omdat die simpelweg te vervuild en onveilig was.

Wanneer hij in contact komt met een ander robotje, Eve, ontdekt hij dat hij degene is die de mensheid in moet lichten van de verbeterde toestand op Aarde; onze planeet is weer veilig. Wat volgt is een hilarische reis door de ruimte, die nagespeeld zal worden in de game. Verwacht een makkelijk oppikbare action-adventure met de nodige platformelementen.

Wall-E gaat in Nederland op 30 juli in premiere, de game zal in mei al in de winkels liggen voor de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo Wii, Xbox 360, Nintendo DS en PSP.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  MEn broertj vond die games wel coowl xD

 2.   
  Neolite's avatar

  die film ga ik wel kijken 8) , alleen of ik het spel ga spelen 😆

 3.   
  Pimkingetje's avatar

  Heb er al iets over gelezen op PSPhome.nl!Nix voor mij! 😕