Vervolg op Uncharted: Drake’s Fortune bevestigd

Bezitters van een PlayStation 3 die zich stilaan zorgen begonnen te maken over het gebrek aan exclusieve topgames voor Sony’s console vonden in Uncharted: Drake’s Fortune meer dan een uitstekend tijdverdrijf, maar helaas bereikte deze avontuurlijke rit na zo’n tien uur al de eindhalte.

Gelukkig liet ontwikkelaar Naughty Dog al weten dat ze graag aan een sequel willen werken. Inmiddels zijn we enkele weken verder en lijkt het vervolg nu ook officieel bevestigd te zijn. Tijdens een interview met het Franse LCI verklaarde Christophe Balestra, vice-president van Naughty Dog, dat een sequel in de planning staat en dat ze spoedig met de ontwikkeling zullen beginnen. Waar deze tweede Uncharted-game over zal gaan, is nog niet bekend.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen. Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Wil je meer weten over deze game? Check dan ook eens onze uitgebreide review!

Uncharted: Drake’s Fortune is inmiddels verschenen voor PlayStation 3.

 1.   
  prof_111's avatar

  Dat is goed nieuws ๐Ÿ˜€

 2.   
  Pimkingetje's avatar

  Leuk voor mij ook als ie ook op een ander platform komt! ( WII, Pc of PSP!)

 3.   
  gamer07nl's avatar

  pimkingetje schreef, "Leuk voor mij ook als ie ook op een ander platform komt! ( WII, Pc of PSP!)"

  idd maar ook op 360 alhoewel ik dat wel heel erg betwijfel

 4.   
  Carmen07's avatar

  Dat hoef je niet te betwijfelen, dat is gewoon uitgesloten. ๐Ÿ˜‰
  Ben benieuwd of ze het tweede deel weer zo origineel kunnen maken…

 5.   
  ps3 gek's avatar

  Ik denk niet dat het tweede deel compleet anders is. Ik hoop dat ze er nu wel meer speeluren in stoppen. ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Kaassouffl3's avatar

  Door dit spel wilde ik al een ps3 kopen.. maar heb geen geld:P als er een vervolg op komt dan gaak toch maar es doorsparen voor die ps3!

 7.   
  TheDude's avatar

  Kom maar op met deeltje 2! 8)

 8.   
  MauriceV's avatar

  zeker goed nieuws

 9.   
  LuCkY_7's avatar

  kweni of dak da ga kopen ๐Ÿ˜› Is da zo goe mss? 8)