Condemned 2: Bloodshot maandje uitgesteld naar maart 2008

Sega heeft bekend gemaakt dat Condemned 2: Bloodshot een maandje later zal worden uitgegeven. De game zou oorspronkelijk in februari verschijnen maar zal nu pas in maart het levenslicht zien. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

In Condemned 2: Bloodshot speel je wederom de rol van Ethan Thomas, een voormalig medewerker van de Serial Crimes Unit. Als blijkt dat je partner vermist is, word je weer aangenomen. Tijdens de gevechten zal je kunnen beschikken over diverse vuurwapens, maar ook melee-gevechten zijn weer van de partij. Daarnaast zal er een nieuw systeem van defensieve en offensieve combo’s ontwikkeld worden.

Om het mysterie van Condemned 2: Bloodshot op te lossen, krijg je een geheel vernieuwde set met forensische tools tot je beschikking. De gebeurtenissen uit het verleden hebben van Ethan een gebroken man gemaakt. Hij moet vechten tegen zijn verleden en kan daarbij elk element uit zijn directe omgeving gebruiken om te overleven. Verder zal de game ook weer een uitgebreide online multiplayer krijgen, waarvan Sega heeft gezegd dat de Deathmatch modus de meest brute close-combat ervaring uit het FPS-genre zal worden.

Condemned 2: Bloodshot zal begin 2008 uitgebracht worden voor de PS3 en Xbox 360.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  Tegenwoordig worden alle games uitgesteld.. word een beetje standaard nieuws bij een game.. eerst de screenshots. dan een trailer dan een uitstel:P

 2.   
  Gerjann's avatar

  inderdaad waarom zouden ze dan een release datum geven als toch die game dan niej uit komt..

 3.   
  Pimkingetje's avatar

  Wat veel games die werden uitgesteld de laatste maanden! ๐Ÿ˜ฅ

 4.   
  assassin_MKA's avatar

  condomned ๐Ÿ˜†

 5.   
  Tha Destiny's avatar

  Waarom komt ie niet voor de PC? :O

 6.   
  bubelss's avatar

  we zien er inderdaad niet meer raar van op dat nieuwe games worden uitgestelt ๐Ÿ˜›

 7.   
  Tom's avatar

  turkish_assassin schreef, "condomned ๐Ÿ˜† "

  Uitgesteld? Condamned!