Japanse versie Super Smash Bros. Brawl gaat goud

De Japanse versie van Super Smash Bros. Brawl voor de Wii wordt nu gedrukt. De ‘master disc’ is opgestuurd en op dit moment rollen er schijfjes van de lopende band, die natuurlijk alleen voor het land van de rijzende zon bestemd zijn. Dit geeft aan dat er waarschijnlijk geen verdere vertragingen zullen zijn in de ontwikkeling van deze langverwachte titel, ook niet voor het Westen. Fans die een Japanse Wii hebben kunnen hem in februari al spelen, maar stervelingen zonder buitenlandse Wii zullen waarschijnlijk tot de tweede helft van 2008 moeten wachten.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

  1.   
    touchdown's avatar

    dom dat wij moeten wachten tot zelfs in de tweede helft van 2008 dat duurt nog wel ff

  2.   
    Ruudjee's avatar

    touchdown schreef, "dom dat wij moeten wachten tot zelfs in de tweede helft van 2008 dat duurt nog wel ff"

    Idd, is wel een beetje scheef.

  3.   
    Pimkingetje's avatar

    Nou, ik ga niet aftellen, hoor! 🙁 Maar goed, voor degenen die aftellen, even wachten….

  4.   
    Kaassouffl3's avatar

    Ag tot eind 2008 kunnen we toch nog wel vullen met andere titels! nu ist een beetje verdeeld!

  5.   
    pokemonfreakje's avatar

    smash bros 4 life