Devil May Cry 4 verschijnt gebundeld in Japan met 40GB PlayStation 3

Bij Capcom werkt men momenteel op volle kracht aan de game Devil May Cry 4 om dit next-gen debuut van de serie tot een groot succes te maken. Inmiddels zijn we nog maar een paar maandjes verwijderd van de release en om het publiek alvast op te warmen, hebben Capcom en Sony een Devil May Cry 4 bundel voor de PlayStation 3 aangekondigd. Het gaat hier om de game, samen met de 40GB versie van Sony’s nieuwste spelcomputer.

Deze 40GB-versie is ook in Nederland verkrijgbaar en met het wegvallen van de 60GB PlayStation 3 zijn er ook geen bundels meer in de winkels te vinden, daar de 40GB-versie tot nu toe alleen los in de verkoop is geweest. Devil May Cry 4 is wellicht een mooie aftrap voor 2008. Consumenten hebben in het verleden al meermaals aangetoond liever meteen een game bij hun console te krijgen, want daar koop je zo’n apparaat uiteindelijk voor.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

[SCREENSHOTS]

Devil May Cry 4 zal medio februari verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  Da was wel te verw8en

 2.   
  ikketjuh's avatar

  Zal je dan met zo’n bundel goedkoper uit zijn?

  ps3 40gb: 400 euro
  ps3 game: 70 euro

  bundel: 450 euro? 😛

 3.   
  Cirdan's avatar

  een wiite PS3? ziet er vet uit maar ik heb liever een zwarte of een grijszilvere één!

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Dam erg mooie box cover zeg veel beter dan de gebunelde PS3 60 GB Resistance Fall Of Men en Moterstorm
  8)

 5.   
  bolusbikker's avatar

  als tie eenmaal 350 is ga ik hem wel halen devil may cry 3 is vet en gratis online owned die zuigers van microsoft.

 6.   
  GameAC's avatar

  meer bundels voor de ps3 is wel nodig, zal de verkoop ook wel wat stimuleren, ik verwacht ook zeker een MGS4 bundel

 7.   
  killer1212's avatar

  jo gasten weet ie wat ik nou zo jammer 😥 vind ps3 60gb niet meer tekoop is in winkels 😮 😥 😥

 8.   
  JonsoN's avatar

  ”killer1212″ schreef, "jo gasten weet ie wat ik nou zo jammer 😥 vind ps3 60gb niet meer tekoop is in winkels 😮 😥 😥 "

  damn, , waar km je vandaan