Wapens showen in trailer Turning Point: Fall of Liberty

Het aantal WOII-games dat het laatste decennium is ontwikkeld is ongekend. Het is zonder enige twijfel het meest gebruikte thema uit de geschiedenis, waardoor er naar nieuwe wegen binnen dit genre wordt gezocht. De ontwikkelaars van de game Turning Point: Fall of Liberty slaan zo’n dergelijke nieuwe weg in, zij het in kleine mate. Een aantal wapens in de game zal gebaseerd zijn op blueprints, wapens die nog niet klaar voor productie waren maar in de testfase zaten. Producers van Turning Point zijn in deze trailer te zien; zij praten over de desbetreffende wapens.

Turning Point: Fall of Liberty schotelt eens een ander strijdveld voor dan de meeste andere WOII-games. Deze keer is het namelijk zo dat de geschiedenis geheel anders is gelopen. De nazi’s zijn nooit verslagen geweest en vallen in de jaren ’50 Amerika binnen. Met dit scenario, waarbij je eens niet als ervaren soldaat maar als gewone burger speelt, brengt Turning Point: Fall of Liberty je een explosieve actie-ervaring in een wereld waarin diverse bekende locaties in handen zijn gevallen van de nazi’s.

Turning Point: Fall of Liberty staat gepland voor het begin van 2008 en zal verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Cyart's avatar

  klinkt goed

 2.   
  N360Gamer's avatar

  GeneralSev schreef, "klinkt goed"

  Idd, ziet er ook interessant uit ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Alias's avatar

  als dr demo van komt even spelen ๐Ÿ˜‰
  lijkt me trouwens ook vet om zon zappelin op te blazen ๐Ÿ˜†

 4.   
  Faex's avatar

  Mooie demo ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 5.   
  Neolite's avatar

  die tanken die er in zitten zijn niet mis kijk hier maar eens naar, de ratte een tank die erin zit.http://en.wikipedia.org/wiki/Landkreuzer_P._1000_Ratte De ratte tank weegt 1000 ton

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Saai spel ๐Ÿ™„ Volgens mij hebben die gamedesigners echt niks beters te doen ๐Ÿ˜ก

 7.   
  JonsoN's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Saai spel ๐Ÿ™„ Volgens mij hebben die gamedesigners echt niks beters te doen ๐Ÿ˜ก "

  ๐Ÿ˜•

 8.   
  martijn901's avatar

  ziet er wel goed uit