Introductie van leden van The Club in twee trailers

Vandaag zijn er nieuwe beelden verschenen van de over de top actie schooter The Club. Op deze beelden zien we twee personages die speelbaar zullen zijn in de game. Beide kunnen zonder twijfel bestempelt worden als een tough son of a bitch en beide hebben een gruwelijk snor. Meet kale Ranwick en de Siberische Dragov.


‘The Club’ is een zeer geheime en zeer illegale groep mensen die elkaar te lijf gaat op verschillende locaties. Drugsbazen, presidenten en filmsterren sluiten illegale weddenschappen af door mensen op een locatie bij elkaar te zetten en ze wapens te geven. Gladiators with guns, aldus de ontwikkelaar. Het idee van de game was om een zeer verslavende gameplay te koppelen aan een shooter, waarbij het van belang is om zo veel mogelijk punten te halen. Het gaat er om hoé je je tegenstanders omlegt, hoe snel en hoeveel achter elkaar. De omgevingen bieden iedere keer zo’n vier tot zes minuten gameplay, waarbij je direct in de actie zit. Geen moeilijk gedoe om ergens te komen dus, maar meteen vol in de actie.

Teun en Remco bespraken The Club tevens op de Gameplay. The Club zal op 8 februari verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Kaassouffl3's avatar

    Ksie geen trailers?!

  2.   
    VanishNL's avatar

    ik wel en ze zijn vet 😆

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    ”kaassouffl3″ schreef, "Ksie geen trailers?!"

    ik wel, ziet er goed uit 8)

  4.   
    Neolite's avatar

    ben er toch niet zo weg van, doe mij maar een ander spel