Gamersnet.nl

Binnenkort Frontlines: Fuel of War multiplayer demo

De singleplayer demo van Frontlines: Fuel of War, die anderhalve week geleden verscheen, zal binnenkort worden opgevolgd door een multiplayer demo. Dat heeft ontwikkelaar Kaos Studios vandaag officieel bevestigd.

Verder verklaart de ontwikkelstudio dat men veel waarde hecht aan feedback van de gamers. Zo zijn er al enkele op- en aanmerkingen uit de reacties verwerkt en in de game gestopt die we al in de multiplayer demo zullen merken. Zo heeft men op het gebied van besturingen het een en ander veranderd, zijn de graphics bijgeschaafd, is de framerate ‘drastisch verbeterd’ en zijn er de nodige bugs uitgefilterd.

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het ‘front’ een speciale plaats in neemt.

Lees ook onze hands-on preview.

Frontlines: Fuel of War zal naar verwachting op 15 februari 2008 uitkomen.