Dark Messiah of Might & Magic: Elements te downloaden op Xbox Live

Vandaag is op Xbox Live een demo verschenen van de game van volgend jaar met de langste naam. De Dark Messiah of Might & Magic: Elements demo bevat zowel een singleplayer- als multiplayer-gedeelte. Deze laatste bestaat uit deathmatch, team deatmatch en een teamopdracht. Niet lullen, maar spelen dus.


De online modus van Dark Messiah zal in Dark Messiah of Might and Magic: Elements een andere insteek hebben en ook de singleplayer zal een poetsbeurtje krijgen. Dit alles in combinatie met nieuwe en fijngetunede quests zullen de gamepers ditmaal moeten overtuigen.

Ook in dit deel zal de speler in de huid kruipen van Sareth, een jonge held die een apocalyptische voorspelling moet zien te facen. Dark Messiah of Might and Magic: Elements zal gebruik maken van Valve’s Source engine, waardoor spelers de omgeving kunnen gebruiken om vijanden om te leggen. De besturing is volledig herontwikkeld speciaal voor deze console versie, zodat het hanteren van magie en zwaard vloeiender zal verlopen. De speler zal vanaf de eerste singleplayer-minuten een klasse moeten kiezen, om zodoende voor elke klasse een volledig andere ervaring te bieden.

De multiplayer zal nog steeds gebaseerd zijn op vijf klassen en een flinterdunne verhaallijn. Ditmaal zal je echter niet elke keer moeten levelen per storyline/speelsessie, maar zal de level-ups account gebaseerd zijn. Hierdoor kunnen spelers vanaf het begin met hun favoriete aspecten en skills spelen, iets wat veel te horen was op het Dark Messiah-forum. De singleplayer zal twee uur langer duren dan de PC-versie, zonder de vier nieuwe classes mee te rekenen. Al met al staat Dark Messiah of Might and Magic: Elements voor het begin van 2008 in de planning.

Dark Messiah of Might and Magic: Elements verschijnt het eerste kwartaal van 2008 voor de Xbox 360.

  1.   
    Kaassouffl3's avatar

    hebben hebben hebben!

  2.   
    Tollos's avatar

    niet hebben, niet hebben, niet hebben

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Grafish valt het echt tegen maar voor de rest zit het wel in orde 😉

  4.   
    SjaakSnel's avatar

    Dit was een heerlijk spel voor de pc. Jammer dat de campain zo kort duurde

  5.   
    Gold_Thunder's avatar

    Slechte game op de xbox. Bestuuring zit niet lekker inelkaar. Het is lelijk. En de mutiplayer is vreemd. Erg jammer, khad er meer van verwacht.