Ubisoft onthult officiële details Rainbow Six: Vegas 2

Ubisoft heeft vandaag officieel nieuwe details van Rainbow Six: Vegas 2 bekend gemaakt. Je kan Team Rainbow uit gaan rusten met nieuwe kleding, camouflage en 11 wapens. De fictieve versie van Las Vegas is flink uitgebreid en er komen 13 nieuwe multiplayer maps waar je samen in kan strijden.

Maar niet alleen de multiplayer is gereserveerd voor het spelen met vrienden: er wordt co-op ingebouwd, en levels zo gemaakt dat vrienden op ieder moment in mogen vallen. Er wordt ook extra aandacht besteed aan de intelligentie van de tegenstanders, die hun extra hersencellen gaan inzetten om schilden, night vision en thermal vision te gebruiken.

Naast deze details zette Ubisoft ook twee verse screenshots online.

Rainbow Six: Vegas 2 is het vervolg op Rainbow Six: Vegas uit 2006. De game zal uiteraard een volledige nieuwe singleplayer campaign kennen en er staan diverse vernieuwingen gepland, zoals 11 nieuwe wapens, 13 mappen waaronder enkele klassiekers uit Raven Shield, zowel een mannelijk als vrouwelijk hoofdpersonage en ook de A.I. is verbeterd. Het verhaal zal deels een prequel en deels een sequel zijn op de eerste Vegas-game. Co-op zal een belangrijke rol gaan spelen, en vrienden kunnen elk moment invallen om mee helpen de stad der zonden te redden.

[SCREENSHOTS]

Rainbow Six: Vegas 2 zal in 2008 verschijnen voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik weet dat het maar screens zijn maar de geven niet echt die Next-gen look weg 😳 maar ik kijk er zeer naar uit !komt er waarschijnlijk ook een demo op Xbox Lif en in de PS3 store? Hoop het! 8)

 2.   
  Kilerden's avatar

  2008 word weer een mooi jaartje 😀

 3.   
  TheDude's avatar

  Gaming4Ever>NL schreef, "Ik weet dat het maar screens zijn maar de geven niet echt die Next-gen look weg 😳 maar ik kijk er zeer naar uit !komt er waarschijnlijk ook een demo op Xbox Lif en in de PS3 store? Hoop het! 8) "

  Graphics zien er iets strakker uit dan het eerste deel. Lijkt me prima, want Crysis graphics kan m’n PC toch niet goed aan dus laat ze het lekker zo houden. Ziet er weer tof uit! 8)

 4.   
  Chielh's avatar

  TheDude schreef, "

  ”Gaming4Ever>NL” schreef, "Ik weet dat het maar screens zijn maar de geven niet echt die Next-gen look weg 😳 maar ik kijk er zeer naar uit !komt er waarschijnlijk ook een demo op Xbox Lif en in de PS3 store? Hoop het! 8) "

  Graphics zien er iets strakker uit dan het eerste deel. Lijkt me prima, want Crysis graphics kan m’n PC toch niet goed aan dus laat ze het lekker zo houden. Ziet er weer tof uit! 8) "

  Ik hoop wel dat ze dan 1080p gaan ondersteunen of de resolutie van je monitor. De lekkere gameplay mag blijven

 5.   
  Birdy's avatar

  het zal er grafisch niet veel beter eruit gaan zien dan het eerste deel,
  aangezien het dezelfde engine is, en wat er ook niet spectaculair uitzag.
  mischien hoogstens wat extra special fx.
  maar de gameplay is wel goed.

 6.   
  Gold_Thunder's avatar

  De graphics zijn goed genoeg. En waarom zou je crysis graphics willen hebben? Het gaat immers om de gameplay.

 7.   
  Alias's avatar

  Gold_Thunder schreef, "De graphics zijn goed genoeg. En waarom zou je crysis graphics willen hebben? Het gaat immers om de gameplay."

  inderdaad en de gameplay van Rainbow Six Vegas was egt goed 8)