Meer WarHawk uitbreidingen zeer waarschijnlijk

Morgen zal Operation: Omega Dawn op het PlayStation Network verschijnen. Met deze uitbreiding krijg je een nachtelijk strijdveld met zes layouts, getiteld Omega Factory en vijf bijgewerkte bonus layouts voor bestaande maps zodat deze klaar zijn voor de grote tactische troef: het KT-424 Combat Dropship. Hiermee kan je naast de piloot zelf nog zes soldaten en een voertuig transporteren.

De game director van WarHawk, Dylan Jobe, laat vandaag weten dat het zeer waarschijnlijk niet bij Operation: Omega Dawn zal blijven. Zolang er een markt voor is, zal Incognito nieuwe content blijven ontwikkelen. WarHawk-fans kunnen overigens over enige tijd ook enkele gratis extraatjes verwachten, die samen met patch 1.3 uitgebracht zullen worden.

WarHawk draait om massale multiplayer gevechten, zoals we dat kennen van Battlefield. WarHawk is echter veel meer een arcade-game, waarbij je onder meer power-ups kunt verzamelen. Stap in je hypermoderne WarHawk om vanuit de lucht aan te vallen, gebruik de diverse grondvoertuigen of bestook je vijand gewoon te voet. Aan jou de keus hoe je de strategische strijd gaat uitvechten. Daarnaast is het ook mogelijk om pure dog-fights in de lucht uit te vechten met ‘WarHawk-only’ maps. Bereid je voor op snelle, heftige actie in diverse uitgestrekte maps.

Wil je meer weten over WarHawk? Check dan ook eens onze review!

WarHawk is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    PS4owner's avatar

    echt wreed die dropship en die nieuwe map lekker een sneak aanval doen met een warhawk

  2.   
    Lashrom's avatar

    Ehm.. komt het morgen in Amerika uit of in Europa ??

  3.   
    VanishNL's avatar

    hij is echt zo vet~!!!!! 😆