Demo Kane & Lynch: Dead Men op Xbox Live

In navolging van de PlayStation Store is vandaag ook Xbox Live voorzien van een demo van Kane & Lynch: Dead Men. De demo is 520MB groot en geeft je alsnog een ‘voorproefje’ van de extreme actie uit de game, voor iedereen die nog twijfelt om het volledige spel te halen.

Kane en Lynch zijn niet de volgende Bassie en Adriaan of Ernst en Bobbie. Integendeel, Kane en Lynch zijn allesbehalve brave vriendjes en slaan elkaar het liefst de hersens in. Kane als potentiële huurmoordenaar en Lynch als medische psychopaat, beide wachtend op hun executie, zijn genoodzaakt om samen te werken nadat ze gekidnapt zijn door een bende genaamd ‘The Seven’ waarvan ze allerlei smerige klusjes opgedrongen krijgen.

Spelende als Kane zal je verscheidene levensgevaarlijke missies voorgeschoteld krijgen die gestationeerd zijn over de hele wereld. Het spel kent een coöperatieve mode waarbij een eventuele tweede speler de rol van Lynch op zich kan nemen, wat vooral een zeer smakelijke feature voor de Xbox 360 en PlayStation 3 kan zijn.

Wil je meer weten over deze game? Check dan ook eens onze review!

Kane & Lynch: Dead Men is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Ika Q's avatar

  Vond de demo best wel leuk. Zit ook een Co-op mode erbij waar je met iemand anders kan spelen. Dit is voor mij zeker een tweede Freedom Fighter game, maar dan op een heel ander stijl, je hebt maten bij je en die kun jezelf ook commanderen. Helaas zitten er bugs in die het spel zelf wat minder maakt. Maar verder, een tof spel 8)

 2.   
  LXZ-76's avatar

  520mb, zo das niet groot mss toch maar ff downloaden.

 3.   
  Kaassouffl3's avatar

  HAd em 15 minuten gespeeld.. en toen verwijderd. verspillde ruimte. egt dom spel vind ik.

 4.   
  Mick.W's avatar

  Ik heb de demo gespeeld en nu snap ik pas waarom Kane & lynch geen hoge cijfers haalt. Vooral het coversysteem werk voor geen meter. Maar ergens vond ik dit spel wel leuk, alleen geen aanschaf waard.