Amazon zet Gears of War 2 op volgend jaar november

Gears of War was voor de Xbox 360 al een enorm succes en ook de PC heeft onlangs de strijd van Marcus Fenix mogen ontvangen. Gezien het grote succes van de game doken al snel de eerste geruchten op over Gears of War 2 en ook ontwikkelaar Epic deed nooit geheimzinnig over het feit dat ze een Gears-trilogie willen maken.

Vooralsnog is er niks bekend gemaakt over Gears of War 2, maar de retailer Amazon heeft op hun Amerikaanse website de game gepland voor 15 november 2008 met als platform de Xbox 360. Microsoft of Epic heeft nog niet op deze vroege pre-order gereageerd, maar bij Amazon weten ze blijkbaar al iets meer.

Het tweede deel zal dan in dezelfde periode uitgebracht worden als het origineel en twee jaar voor een sequel is vandaag de dag toch zeker wel aardig wat tijd. Wat rest is het wachten op een officiële aankondiging…

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking is heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, maken Gears of War tot een echte killergame.

Wil je meer weten over Gears of War? Lees dan eens onze reviews van de Xbox 360- en PC-versie.

Gears of War is inmiddels uitgekomen voor de Xbox 360. De PC-versie verschijnt op 9 november.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Cool 🙂 Kunnen ze eindelijk met Unreal 3 gaan beginnen 😆

  2.   
    Kaassouffl3's avatar

    Kiekt es an. da vink noe eens goej nieuws eej

  3.   
    Neolite's avatar

    hoop alleen dat die iritante pop ups er uit zijn tegen de tijd dat we het te spelen krijgen 8)

  4.   
    Darkknight's avatar

    ze zijn wel lang bezig maar mooie maand btw lol

  5.   
    Gerjann's avatar

    moooi nieuws!! 🙂

  6.   
    Pinzö's avatar

    Lekker nieuws 😆

  7.   
    ikketjuh's avatar

    Go GoW 😛