Uncharted: Drake’s Fortune krijgt Home-ondersteuning

Bezitters van een PlayStation 3 die zich stilaan zorgen begonnen te maken over het gebrek aan exclusieve topgames voor Sony’s console vonden in Uncharted: Drake’s Fortune meer dan een uitstekend tijdverdrijf, maar helaas bereikte deze avontuurlijke rit na zo’n tien uur al de eindhalte. Spijtig is dan ook de bevestiging van vandaag dat Naughty Dog geen downloadbare content meer zal ontwikkelen.

Het goede nieuws is echter dat de ontwikkelaar van plan is om de game te integreren met Home, het aankomende service netwerk van Sony. ”We gaan proberen om op elke mogelijke manier voordeel te halen uit Home,” aldus Naughty Dog co-president Evan Wells.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen. Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Wil je meer weten over deze game? Check dan ook eens onze uitgebreide review!

Uncharted: Drake’s Fortune is inmiddels verschenen voor PlayStation 3.

 1.   
  ps3 gek's avatar

  voor downloadeble contents moet je waarschijnlijk weer extra betalen. En hoe willen ze dit spel ooit combineren met home?! ๐Ÿ˜ฎ Ach ja, ik zie nog wel of ik hem koop, eerst moet de prijs nog wat zakken. ๐Ÿ˜ณ

 2.   
  Kilerden's avatar

  ik snap niet wrm iedereen deze game zo “leuk” vind,.

  mij lijkt het gwn een mannelijke versie van Tomb raider, wat ik persoonlijk jammer vind ๐Ÿ˜‰
  *note ik heb Tomb Raider maar 1 keer gespeelt :P,. alleen een demo op de 360

  Gr, Kilerden

 3.   
  Menno Schellekens's avatar

  Kilerden_HELL schreef, "ik snap niet wrm iedereen deze game zo “leuk” vind,.

  mij lijkt het gwn een mannelijke versie van Tomb raider, wat ik persoonlijk jammer vind ๐Ÿ˜‰
  *note ik heb Tomb Raider maar 1 keer gespeelt :P,. alleen een demo op de 360

  Gr, Kilerden"

  Dat is nogal een note ๐Ÿ˜† Daarbij is het vechten in Uncharted beslist anders dan in Tomb Raider. ๐Ÿ˜‰