Capcom prikt releasedatum Devil May Cry 4 in februari

Bij Capcom werkt men momenteel op volle kracht aan de game Devil May Cry 4 om dit next-gen debuut van de serie tot een groot succes te maken. De releasedatum van deze nieuwe Devil May Cry-game was lange tijd nogal onduidelijk, maar daar komt vandaag verandering in. Capcom heeft laten weten dat de Europese releasedatum in februari van het nieuwe jaar zal liggen. Een precieze dag werd nog niet vermeld.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Devil May Cry 4 zal medio februari verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Coolie Joolie!!! 😆

 2.   
  Kaassouffl3's avatar

  yayy!!! xD

 3.   
  Darkknight's avatar

  XD enthousiaste fans zo te zien 😀

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik ga deze ook halen. Zie zoveel goeie reacties van gamers ben helemaal geen Devil May Cry fan dus alles moet zijn eerst keer zijn . 😆

 5.   
  Neolite's avatar

  Devil may cry 4 is gewoon een goed spel aan het worden 🙂