Ontwikkelaar Turok Rebirth zal Team Kill achievement schrappen

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal er straks komen en wel in de vorm van Turok Rebirth.

Ontwikkelaar Propaganda Games laat vandaag weten dat ze kijken om de omstreden Grab Bag achievement uit de game te halen met een fix. Grab Bag zorgt er namelijk voor zorgen dat je punten kunt verdienen met het omleggen van een teamgenoot. Volgens de ontwikkelaar was dit puur als grap bedoeld, maar volgens leden van de community zou dit achievement erg vervelend uit kunnen pakken als er regelmatig fanatieke achievement whores opduiken die hun eigen team gaan omleggen.

Propaganda Games neemt de feedback zeker serieus en werkt momenteel aan een oplossing om de bezorgde gamers tegemoet te komen.

Turok Rebirth is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok Rebirth zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360. De PC-versie volgt mogelijk iets later.

  1.   
    Alias's avatar

    lijkt me ook nie al te handig om je eigen teamgenoten te killen 😆