Criterion onthult details Burnout Paradise demo

Deze week, op 13 december om precies te zijn, zal er een demo van Burnout Paradise op Xbox Live en het PlayStation Network verschijnen. Vandaag heeft ontwikkelaar Criterion ons wat meer details gegeven over de demo.

In de demo kan je de wijken Motor City, Big Surf Beach en Ocean View verkennen. Dit kan je doen in drie verschillende race-events, waaronder de gloednieuwe Stunt Run mode, en als je online bent kun je je vrienden uitnodigen om samen een challange aan te gaan.


In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Burnout Paradise zal op 25 januai 2008 verschijnen voor de Xbox 360 en PS3.

  1.   
    PS4owner's avatar

    tof die ga ik meteen downloaden

  2.   
    Jostii's avatar

    ps3owner schreef, "tof die ga ik meteen downloaden
    "

    goed idee 😛 word weer old school burnout lol 😉 🙂