Ditmaal wel bloederige screens Condemned 2 : Bloodshot

Ook van Condemned 2: Bloodshot zijn weer wat screenshots verschenen. Ditmaal is er wat meer bloed te zien op de plaatjes, in tegenstelling tot de vorige serie. Deze screens doen de naam van de game dus wel eer aan.

In Condemned 2: Bloodshot speel je wederom de rol van Ethan Thomas, een voormalig medewerker van de Serial Crimes Unit. Als blijkt dat je partner vermist is, word je weer aangenomen. Tijdens de gevechten zal je kunnen beschikken over diverse vuurwapens, maar ook melee-gevechten zijn weer van de partij. Daarnaast zal er een nieuw systeem van defensieve en offensieve combo’s ontwikkeld worden.

Om het mysterie van Condemned 2: Bloodshot op te lossen, krijg je een geheel vernieuwde set met forensische tools tot je beschikking. De gebeurtenissen uit het verleden hebben van Ethan een gebroken man gemaakt. Hij moet vechten tegen zijn verleden en kan daarbij elk element uit zijn directe omgeving gebruiken om te overleven. Verder zal de game ook weer een uitgebreide online multiplayer krijgen, waarvan Sega heeft gezegd dat de Deathmatch modus de meest brute close-combat ervaring uit het FPS-genre zal worden.

Condemned 2: Bloodshot zal begin 2008 uitgebracht worden voor de PS3 en Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Neolite's avatar

  ja!,ja!,ja!, ombrengen die handel! vooral screen 4 is weer lekker ๐Ÿ™‚

 2.   
  Jostii's avatar

  nou ik vind het maar een beetje matige screenshots ๐Ÿ˜• ๐Ÿ™ mar ik vind dit soort games nooit egt mooi net weer iets te grauw na mijn smaak ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜‰

 3.   
  firro's avatar

  jammer dat het niet voor de pc uitkomt:(

 4.   
  Aadb's avatar

  Ikke vondt comdemned 1 al grappig, en bloederig dus kan alleen nog maar bloederiger en beter worden ๐Ÿ˜‰

 5.   
  arie de beuker's avatar

  lekker freaky!

 6.   
  Mastermind's avatar

  Doe mij maar spellen zoals COD ๐Ÿ˜ณ