Nieuw setje screenshots Frontlines: Fuel of War

Wederom levert THQ een sfeervol setje screenshots af van de game Frontlines: Fuel of war. Op de screens is ditmaal duidelijk een van de drones te zien. Deze drone is een van de brute wapens in deze ‘open world’ shooter. Binnenkort kun je een hands-on preview verwachten van deze game op GamersNet.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het ‘front’ een speciale plaats in neemt.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Neolite's avatar

  kan niet wachten tot ie uit is 😮

 2.   
  touchdown's avatar

  ziet er zeer mooi uit deze moet ik hebben

 3.   
  Chielh's avatar

  een goede battlefield vervanger, gezien dat de helft van de makers hieraan hebben meegewerkt 8)

 4.   
  Tom's avatar

  Inderdaad, dit neigt verrassend veel naar een Battlefield stijltje. Het is net niet té futuristisch naar mijn menig, BF2142 vond ik bijvoorbeeld dan weer erg over the top. Dit bevalt me wel: nabije toekomst, beetje lugubure omgevingen en een shitload aan nieuwe wapens en voertuigen.

 5.   
  Jostii's avatar

  lijkt me een mooi spel 😀 8) ook een toffe stijl ik denk dat dit een mooie titel gaat worden 😉 🙂

 6.   
  SjaakSnel's avatar

  Tharduz schreef, "Inderdaad, dit neigt verrassend veel naar een Battlefield stijltje. Het is net niet té futuristisch naar mijn menig, BF2142 vond ik bijvoorbeeld dan weer erg over the top. Dit bevalt me wel: nabije toekomst, beetje lugubure omgevingen en een shitload aan nieuwe wapens en voertuigen. "

  Hoop niet dat net zoals bij bf2142 als je met een dikke tank tegen een hekje rijdt, hij kapot gaat:P

 7.   
  Jarek's avatar

  ziet er wel mooi uit.. ga ik miss wel halen als ie uit is

 8.   
  Mastermind's avatar

  SjaakSnel schreef, "

  ”Tharduz” schreef, "Inderdaad, dit neigt verrassend veel naar een Battlefield stijltje. Het is net niet té futuristisch naar mijn menig, BF2142 vond ik bijvoorbeeld dan weer erg over the top. Dit bevalt me wel: nabije toekomst, beetje lugubure omgevingen en een shitload aan nieuwe wapens en voertuigen. "

  Hoop niet dat net zoals bij bf2142 als je met een dikke tank tegen een hekje rijdt, hij kapot gaat:P"

  Is dat dan wel zo bij BF2142?? 😛

 9.   
  RinusReetRidder's avatar

  Heftug! 😀