Activision werkt aan Wii-versie Guitar Hero 3 met verbeterd geluid

Vorige maand dook ineens het bericht op dat de Wii-versie van Guitar Hero III: Legends of Rock alleen maar over mono-geluid zou beschikken. Vandaag laat Activision weten dat ze momenteel samen met Nintendo werken aan een verbetering van het geluid. Ze verwachten begin volgend jaar nieuwe, re-mastered discs beschikbaar te hebben. Mensen die nu al over een versie met mono-geluid beschikken, zullen de disc kostenloos kunnen vervangen zodra de nieuwe versie klaar is.

Neversoft speelt met Guitar Hero III op safe en laat de basis onveranderd: er schuiven nog altijd gekleurde noten op je af en jij moet de juiste snaar op het juiste moment aanslaan. De belangrijkste toevoegingen aan dit deel zijn de beroemde gitaristen die hoofdbazen vormen, de Battle mode en de mogelijkheid om online te rocken: samen met een vriend of tegen elkaar in een duel. Hierin speel tegen elkaar en als je bepaalde secties foutloos speelt, krijg je power-ups die je kunt gebruiken om het de ander extra moeilijk te maken. Al met al lijkt Neversoft zijn zaakjes met Guitar Hero III goed voor elkaar te hebben.

Guitar Hero III: Legends of Rock ligt vanaf 23 november in de schappen voor de PS2, PS3, Wii en Xbox 360.

  1.   
    Kaassouffl3's avatar

    Gaaff ๐Ÿ™‚

  2.   
    Tommy6769's avatar

    hadden ze in eerste plaats moeten doen! game over muziek en dan mono? leven we in 1985?

  3.   
    Alias's avatar

    zou je er dan zon speciale gitaat bij krijge waar je de wii-mote in kan doen dat de gitaar in het spel reageerd op jouw bewegingen?? verder wel een leuk idee op het op de wii uit te brengen ๐Ÿ™‚

  4.   
    Neolite's avatar

    ”Tommy6769″ schreef, "hadden ze in eerste plaats moeten doen! game over muziek en dan mono? leven we in 1985?"

    als je kijkt wat voor hardware er in de wii zit zou je dat wel kunnen zeggen ja ๐Ÿ˜†

  5.   
    touchdown's avatar

    cool