Kerstmis volop in gang binnen World of Warcraft

Als er iets is waar Amerikanen razend enthousiast over zijn, dan is het wel kerst. Vijf december dateert alweer van een paar dagen geleden en dat wil zeggen dat iedereen lekker aan de kerst gaat. Je schoorsteen, je huis, de straat, sommige sites en zelf MMO´s brengen kerst virtueel tot leven. Zo ook World of Warcraft.

Blizzard komt elk jaar wel met iets leuks tegen de kersttijd, dit jaar krijgen de (onvermijdelijke) verslaafden een hoop nieuwe items en worden sommige bosses uit The Burning Crusade, helemaal in kerststijltje aangekleed. Zo wordt raiden nog eens leuk.

De aangepaste bosses en hun locaties:

Enkele nieuwe items (naast kerstmutsen e.d.) zijn de Mechanotoy en de Snow Flakes. De Mechanotoy is een grappige follower die niet over enkele aanvallen beschikt en met de Snow Flakes kun je een desbetreffend persoon eens een plaatselijke sneeuwbui mee laten maken.

En als kers op de kersttaart, kun je je vliegende mount ook nog eens om laten toveren tot een vliegend rendier. Als de kerstsfeer er nu nog niet in zit…

  1.   
    Deadstriker's avatar

    Als ze nou van een fly path een vliegende slee maakte was het echt uber 😛

  2.   
    blackzion's avatar

    pff leuk voor de verslaafden maar mij boeit het niets het is allemaal geldklopperij heel die WoW handel

  3.   
    Rideo Mortem's avatar

    blizz speelt altijd handig in op de tijden van het jaar 🙂

  4.   
    MauriceV's avatar

    VET ! 😆

  5.   
    Tom's avatar

    blackzion schreef, "pff leuk voor de verslaafden maar mij boeit het niets het is allemaal geldklopperij heel die WoW handel"

    Note: aan deze kleine extraatjes verdient Blizzard helemaal noppes. 😉

  6.   
    NLkevvNL's avatar

    wrm nou permaand betale.. te veel geld ofzo.. geld groeid niet op me rug:S.. en die extras boeien me niet

  7.   
    NLkevvNL's avatar

    blackzion schreef, "pff leuk voor de verslaafden maar mij boeit het niets het is allemaal geldklopperij heel die WoW handel"

    jep je hebt gelijk