Kane & Lynch demo in PlayStation Store; SOCOM en Syphon Filter demo voor PSP

De PlayStation Store is weer eens bijgewerkt en de grootste troef van deze update is een demo van Kane & Lynch: Dead Men. Daarnaast is er ook nieuwe content uitgebracht voor MotorStorm en Folklore. In tegenstelling tot wat gisteren vernomen was, is er een ander pack voor Folklore online gezet. Het pack heet The Origin of Belgae en deze voegt vier nieuwe side-quests toe aan de originele game, een extra Folk om te vangen en een nieuwe outfit voor Ellen.

In de PSP Store is ook weer veel gebeurd, want daar zijn inmiddels demo’s te vinden van SOCOM: Tactical Strike en Syphon Filter: Logan’s Shadow. Uiteraard is deze Store, net als de PS3 afdeling, ook nog verder opgevuld met nieuwe themes, wallpapers en trailers.

Kane en Lynch zijn niet de volgende Bassie en Adriaan of Ernst en Bobbie. Integendeel, Kane en Lynch zijn allesbehalve brave vriendjes en slaan elkaar het liefst de hersens in. Kane als potentiële huurmoordenaar en Lynch als medische psychopaat, beide wachtend op hun executie, zijn genoodzaakt om samen te werken nadat ze gekidnapt zijn door een bende genaamd ‘The Seven’ waarvan ze allerlei smerige klusjes opgedrongen krijgen.

Spelende als Kane zal je verscheidene levensgevaarlijke missies voorgeschoteld krijgen die gestationeerd zijn over de hele wereld. Het spel kent een coöperatieve mode waarbij een eventuele tweede speler de rol van Lynch op zich kan nemen, wat vooral een zeer smakelijke feature voor de Xbox 360 en PlayStation 3 kan zijn.

Wil je meer weten over deze game? Check dan ook eens onze review!

Kane & Lynch: Dead Men is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren