Midway werkt aan map pack Stranglehold

Map packs zijn de laatste tijd erg in trek, producer Midway speelt er slim op in en kondigt een nieuw level pakket voor John Woo’s Stranglehold, de nieuwste actieshooter van Midway. Het map pack zal volgens Midway ‘binnenkort’ verschijnen in het Noordelijke deel van Amerika. Er is geen precieze datum gegeven, laat staan een gooi naar de datum voor de UK en Europa.

Het map pack bestaat niet alleen uit nieuwe levels, naast tien dikke nieuwe multiplayer maps zitten er ook maarliefst 21 nieuwe skins voor de multiplayer bij. Aangekondigd is dat enkele singleplayer levels worden geïmporteerd naar de multiplayer. Onder andere zijn dat Kowloon Market, Wong’s Estate Grounds en de daken van Chicago.

De Xbox 360 gamers, krijgen na het downloaden van dit grootse pakket ook nog eens de kans om 250 nieuwe gamerpoints te incasseren, die bovenop de al haalbare 1000 worden gezet. Hoe duur en wanneer, zijn vraagwoorden die vooralsnog niet beantwoord zijn.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd is. In de game moet je vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden.

De gameplay lijkt op die van Max Payne, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Daarnaast bevat de game nog een aantal leuke features, zoals Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Wil je meer weten over Stranglehold? Check dan snel eens de review.

Stranglehold is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC, de PS3 versie is net een maandje uit.

  1.   
    gamer07nl's avatar

    Maar is die multiplayer wel zo succes vol. Hoewel ik dit wel een toffe game vind is dit niet echt online te spelen denk ik.

  2.   
    Tom's avatar

    To be honoust, de online multiplayer wordt hier en daar wat tegenvallend bevonden. Online bullettime was eerder lag en zodoende stikt het er van de bugs.