Altaïr nu ook als gamerpicture te downloaden via Xbox Live

Bij de hype van een bepaalde game horen niet alleen reclames of verlotingen in zakken chips, nee, de publishers gaan meestal verder. Zo ook Ubisoft, de publisher heeft vandaag maar liefst twee nieuwe picture packs van Assasins Creed op de Xbox Live Marketplace gegooid, allebei in het thema van Altaïr of een van zijn dodelijke missies.

De picture packs kosten beiden 80 Microsoft Points per stuk. Gamers die al in het bezit zijn van Assassins Creed, let op: bij de game zit ook een exclusieve gamerpicture, deze zul je dan ook niet aantreffen tussen de nieuwe picture packs.

Assassin's Creed logo

In Assassin’s Creed speel je Altaïr, leider van de Assassijnen ten tijde van de Middeleeuwse kruistochten. In de game neem je zijn rol als sluipmoordenaar op je, zodat de game vooral zal bestaan uit observeren, sluipen en moorden. Wanneer je je ‘target’ hebt gekregen en je weet wie je volgende slachtoffer zal worden, heb je de keuze uit een scala aan mogelijkheden om de ongelukkige om het leven te brengen. Zo zul je hem/haar eerst kunnen observeren om diens dagelijkse route te ontdekken, waarna je een hinderlaag aanlegt en het slachtoffer een kopje kleiner maakt. Hierop zijn talloze variaties, ook omdat Altaïr erg lenig is (hij schijnt 50% van de vaardigheden van de Perzische Prins te hebben) en volgens Ubisoft alle kanten uit kan.

De game is al voor korte tijd uit voor zowel Xbox 360 en Playstation 3. Begin volgend jaar kunnen ook PC gamers aan de slag met Altaïr.

 1.   
  jacobdb's avatar

  75% zul je bedoelen 😕

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  jacobdb schreef, "75% zul je bedoelen 😕 "

  ????? 😕

 3.   
  NL Godfather's avatar

  hij schijnt 50% van de vaardigheden van de Perzische Prins te hebben

  dat bedoelt hij volgens mij 😉

 4.   
  Kaassouffl3's avatar

  Wa heb je aan picture packs?

 5.   
  LXZ-76's avatar

  ”kaassouffl3″ schreef, "Wa heb je aan picture packs?"

  geen ene reet, en ik vind het ook schandalig dat microsoft daar geld voor durft te vragen.

 6.   
  Tom's avatar

  ”LXZ-76″ schreef, "[quote=”kaassouffl3″]Wa heb je aan picture packs?"

  geen ene reet, en ik vind het ook schandalig dat microsoft daar geld voor durft te vragen.[/quote]

  Schandalig is een groot woord naar mijn menig. De gamerpictures zijn er natuurlijk om jezelf op te laten vallen of te identificeren, net als kleding. En kleding koop je toch ook, nietwaar?

  Voor diegen die nog wat gratis XBL kleding willen. Er zijn gratis pictures én thema’s van onder andere Pschychonauts, Halo en Fable. Smullen. 😉

 7.   
  MetalGamer666's avatar

  Gamers die al in het bezit zijn van Assassins Creed, let op: bij de game zit ook een exclusieve gamerpicture, deze zul je dan ook niet aantreffen tussen de nieuwe picture packs.

  Waar vind je die dan? 😕

  Staan gewoon al tussen je normale gamerpictures.

  Guideknop > Gamer Profile > Edit Profile > Edit Personal/Gamer Picture > Zoeken maar, waarschijnlijk ergens onderaan.

 8.   
  Warboy's avatar

  Wat moet je doen dan om die pic vrij te spelen??

 9.   
  MetalGamer666's avatar

  bij mij staat hij er niet hoor 😕