Europese releasedatum Burnout Paradise definitief

Burnout Paradise zal net als dat we gewend zijn van haar voorgangers een razendsnelle racegame worden. Flinke crashes, snelle auto’s en hoge jumps zijn slechts een paar features die er al jaren voor zorgen dat Burnout meedraait in de top.

Vorige maand leek het er nog op dat de game op 24 januari zou verschijnen, maar Electronic Arts laat vandaag weten dat we Burnout Paradise op 25 januari mogen verwelkomen. Een dagje langer wachten dus…


In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Burnout Paradise zal op 25 januai 2008 verschijnen voor de Xbox 360 en PS3.

  1.   
    arie de beuker's avatar

    nice! duurt niet eens zo lang meer 🙂

  2.   
    Kaassouffl3's avatar

    Coowl =D