Razer geeft de allereerste Boomslang weg

Muize- en poespasmaker Razer, bekend van de verscheidene Razer gamingmuizen zet een nieuw product op de markt: de Boomslang. Dit is niet zo maar een duur massaproduct, zoals we de Razer Copperhead of Razer Diamondback kenden, deze is namelijk exclusief…

Van de Boomslang worden wereldwijd een luttele 10.000 kopieën gemaakt. Bij aankoop van een Boomslang krijg je ook het productienummer, waarmee je kunt zien of je de laatste of juist een van de eerdere Boomslangs op de wereld hebt. Een leuk extraatje, en om het allemaal nog eens wat leuker te maken, geeft Razer de allereerste Boomslang op de wereld weg in een ietwat rare prijsvraag. Gamers die hopen erloot te worden uit alle inzenders, moeten eerst hunzelf als echte Razerfan bewijzen. Van graancirkels in de achtertuin tot een tattoo op je voorhoofd, gaan sommige gamers niet iets té ver voor een muis?

Voor meer informatie (of zelfs deelname): neem hier eens een kijkje.

Razer nieuwste creatie, de Boomslang wordt ook verkocht voor $99,99. De muis beschikt over een reactietijd van 1ms, vijf extra instelbare gameknoppen en een accuratie van circa 1800dpi. Wat vinden jullie, is dit echt allemaal nodig om een goed potje te kunnen gamen?

 1.   
  Neolite's avatar

  beetje overdreven zo’n muis 😆 . neemt niet weg dat ik m wel wil hebben. 😉

 2.   
  Tommy6769's avatar

  ik had zelf een razer diamondback, beetje te klein voor mijn hand. Dus nu een mx518 😆

 3.   
  Rideo Mortem's avatar

  een goeie muis is nooit weg en razer heeft zijn strepen wel verdiend. alleen ik meende dat de boomslang een old’fashioned bal muis was, maar hier lijkt t toch een optische te zijn

 4.   
  bubelss's avatar

  lol dat is wel weer het ultimate gaming gevoel 😆

 5.   
  Tom's avatar

  Rideo Mortem schreef, "een goeie muis is nooit weg en razer heeft zijn strepen wel verdiend. alleen ik meende dat de boomslang een old’fashioned bal muis was, maar hier lijkt t toch een optische te zijn"

  De Boomslang is zeker inderdaad optisch, en helemaal niet zo slecht vergeleken met andere Razermuizen. Ik beweer alleen wel te denken dat een Copperhead beter is dan de Boomslang. De ligging in de hand al helemaal, maar de Copperhead heeft ook nog eens 200dpi meer dan de Boomslang.

 6.   
  Chielh's avatar

  Het dingetjes ziet er wel strak uit 8)

 7.   
  Kaassouffl3's avatar

  Da betaalk nie voor een muis 🙂