Vele mythische wezens op nieuwe screenshots Age of Conan: Hyborian Adventures

Funcom en Eidos maakten deze zomer helaas al bekend dat de brute MMO Age of Conan: Hyborian Adventures uitgesteld is van oktober naar 25 maart volgend jaar. Feedback van de beta-periode was de voornaamste reden voor dit uitstel, waardoor we nog even wat langer op deze game moeten wachten. Vandaag krijgen we weer eens enkele nieuwe screenshots te zien van deze game.

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

[SCREENSHOTS]

Age of Conan: Hyborian Adventures zal op 25 maart 2008 verschijnen voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    LOL hebben de makers tegenwoordig geld teveel 😆 Conan is net uit word er een vervolg aangekondigd wat meestal maanden/jaren duurt het zeldfe voor Call Of Duty 5 and Guitar Hero nou des te beter voor mij 😛

  2.   
    ChielB's avatar

    Wellicht even een kleine hint: de game Conan en deze game Age of Conan hebben in principe niets met elkaar te maken. Conan is een normale hack&slash en Age of Conan wordt een MMO.

    Het is wellicht wat verwarrend, maar het is dus niet zomaar een vervolg of iets dergelijks. 🙂

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ChielB schreef, "Wellicht even een kleine hint: de game Conan en deze game Age of Conan hebben in principe niets met elkaar te maken. Conan is een normale hack&slash en Age of Conan wordt een MMO.

    Het is wellicht wat verwarrend, maar het is dus niet zomaar een vervolg of iets dergelijks. 🙂 "

    Ja je hebt gelijk 🙄 Maar het lijkt wel erg veel op elkaar 😛