Nieuwe screenshots Turok Rebirth tonen prehistorische actie in de multiplayer

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal er straks komen en wel in de vorm van Turok Rebirth.

Nadat we vorige maand al het goede nieuws hadden dat er een PC-versie in ontwikkeling is, die wellicht is na de consoleversies zal verschijnen, gaan we vandaag weer ouderwets verder met een tiental verse screenshots van de multiplayer modus.

Turok Rebirth is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

[SCREENSHOTS]

Turok Rebirth zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360. De PC-versie volgt mogelijk iets later.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  Ik houd et op matig.

 2.   
  rik853's avatar

  ziet er wel tof uit. wordt het vista of xp?

 3.   
  Carmen07's avatar

  Alles van de singleplayer zag er veel mooier uit, die spreekt me toch wel erg aan. Zonde dat de graphics voor de multiplayer zo vaak veel minder zijn….

 4.   
  ChielB's avatar

  ”rik853″ schreef, "ziet er wel tof uit. wordt het vista of xp?"

  Zeer waarschijnlijk gewoon beide, dus niet per se exclusief voor 1 operating system…

 5.   
  Darkknight's avatar

  ”kaassouffl3″ schreef, "Ik houd et op matig."

  ziet er inderdaad niet uit

 6.   
  JonsoN's avatar

  zou heel dom zijn om m vista exclusive te maken, ,

 7.   
  BartG's avatar

  Ja, ze kunnen de graphics maar beter een tandje hoger zetten in de multiplayer..
  Ziet er niet bepaalt S U P E R uit.. 😛