Redacteur ontslagen vanwege negatieve Kane & Lynch recensie?

Het gerucht circuleert momenteel dat een redacteur van Gamespot is ontslagen vanwege een negatieve review van de game Kane & Lynch: Dead Men. De man in kwestie, Jeff Gerstmann, gaf het spel een 6 uit 10 score, wat overigens niet bijzonder veel afwijkt van de gemiddelde internationale cijfers, die momenteel tussen de 6.5 en 6.9 liggen.

Volgens een anonieme tipgeefster op de website Kotaku zou uitgever Eidos hebben gedreigd om de grote advertentiecampagne op Gamespot stop te zetten, wat ertoe zou hebben geleid dat Gerstmann per direct door Gamespot op straat is gezet.

Natuurlijk zijn dit nog slechts geruchten en heeft Gamespot of het moederbedrijf CNet nog niet gereageerd op de kwestie. Is het mogelijk gedaan met de persvrijheid?

Kane en Lynch zijn niet de volgende Bassie en Adriaan of Ernst en Bobbie. Integendeel, Kane en Lynch zijn allesbehalve brave vriendjes en slaan elkaar het liefst de hersens in. Kane als potentiรซle huurmoordenaar en Lynch als medische psychopaat, beide wachtend op hun executie, zijn genoodzaakt om samen te werken nadat ze gekidnapt zijn door een bende genaamd ‘The Seven’ waarvan ze allerlei smerige klusjes opgedrongen krijgen.

Spelende als Kane zal je verscheidene levensgevaarlijke missies voorgeschoteld krijgen die gestationeerd zijn over de hele wereld. Het spel kent een coรถperatieve mode waarbij een eventuele tweede speler de rol van Lynch op zich kan nemen, wat vooral een zeer smakelijke feature voor de Xbox 360 en PlayStation 3 kan zijn.

Kane & Lynch: Dead Men is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik zou het ook een 6 geven hoor ๐Ÿ˜† lijkt me niet echt boeiend spel (als het tenminste een game is, want die trailers hier zijn een beetje onduidelijk daarover ๐Ÿ˜› )

 2.   
  Jarek's avatar

  zal wel niks van waar zijn

 3.   
  DeFx's avatar

  Vind je het gek een 6 ? bagger spel

 4.   
  Jostii's avatar

  ja idd kane & lynch is een best matig spel waar niet goed
  de tijd voor is genomen om het mooi te maken en dat hij
  omdat hij een 6 gaf ontslagen heeft zou helemaal nergens op slaan
  ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜•

 5.   
  Kaassouffl3's avatar

  lolz xD dikke onzin

 6.   
  Neolite's avatar

  WTF, als dit waar is dan duurt het niet lang meer of er volgen meer van dit soort incidenten ( als ze er al niet heel veel zijn) ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ‘ฟ

 7.   
  matthijs 2088's avatar

  DeFx schreef, "Vind je het gek een 6 ? bagger spel"

  ik zelf vind het nog geen 6 waard.

 8.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  matthijs 2088″][quote=”DeFx schreef, "Vind je het gek een 6 ? bagger spel"

  ik zelf vind het nog geen 6 waard.[/quote]

  Is het dan ZOOOO slecht ??? ik heb ook rond gekeken en inderdaad het spel kreeg geen hoog cijfer
  maar iedereen heeft zijn eigen mening over het uitbrengen van zijn/haar Review en als ie daarom word ontslagen is echt te gek voor woorden ๐Ÿ˜ก

 9.   
  Ika Q's avatar

  Ik had de review zelf ook gezien, video dan. Om eerlijk te zijn hoor je een review niet zo echt te reviewen. Het hele review is gewoon negatief, dan snap ik nog steeds niet waarom die dan een 6 heeft gegeven. ๐Ÿ˜•

 10.   
  jarnolos's avatar

  Het spel is erg leuk en vermakelijk, mits je van grove actie houdt….

  Het speelt lekker weg en heeft een leuk verhaal….. Graphics zijn prima voor dit soort spellen, en mijn waardering is persoonlijk een dikke 8+ want sinds lange tijd me weer eens breedlachend vermaakt…….

  Want zeg nou zelf heb je ooit wel eens een scene in een spel gezien waarin jij Kwaad word op je maatje, omdat ie tijdens een bankoverval alle gijzelaars afmaakt?? In koele bloede….. Ik bedoel dat alleen is al reden genoeg om dit spel leuk te vinden… ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  Dus niet te snel oordelen op alles maar zie nou eens een keer het vermaak boven het technische aspect….. ๐Ÿ‘ฟ

 11.   
  Darkknight's avatar

  iedereen heeft toch zijn eige mening?