Gouden status voor PC-versie Universe at War: Earth Assault

Het nieuwste project van ontwikkelaar Petroglyph is Universe at War: Earth Assault. Deze game schotelt je een epische science-fiction RTS voor in de nabije toekomst. Krachtige aliens hebben hun ruimtelijke oorlog meegenomen naar de Aarde en vechten stevig verder bij onze planeet. Aan jou de keus of je de wereld wil redden, of deze juist gaat vernietigen.

Vandaag is door Petroglyph’s community manager bekend gemaakt dat de PC-versie een gouden status heeft bereikt en dus klaar is om straks in januari te verschijnen. De Xbox 360-versie zal wellicht spoedig volgen…

Universe at War: Earth Assault biedt vooral op grote schaal gevechten, waarbij jouw acties duidelijk zichtbaar zijn én blijven. Vernietig je een stad en kom je later weer eens terug, dan zal het gebied nog steeds een hoopje rokend puin zijn. Afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde factie zal je uitgebreide krachten en spectaculaire units krijgen. Controleer op grote schaal oorlogsmachines van de aliens, die ook nog eens volledig te customizen zijn.

Hiermee krijgt de oorlog nog een extra tactische dimensie, aangezien je beschikt over een dynamisch arsenaal aan wapens, technieken en units. Daarnaast bevat de game ook diverse innovatieve multiplayermogelijkheden, gebaseerd op andere top-MMO’s. Strijd online, behaal diverse achievements, beloningen en medailles in een gebalanceerde omgeving.

Wil je weten of Universe at War: Earth Assault iets voor jou is? Check dan snel de demo!

Universe at War: Earth Assault zal in januari 2008 verschijnen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  meatball's avatar

  ik vond de demo wel leuk, dus “haal” ik deze ook binnen:D

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Het zelfde geld voor mij 😆

 3.   
  PresidentE's avatar

  Deze gaat ik zeker kopen 8)

 4.   
  Kaassouffl3's avatar

  MIsschien toch maar es ff down.. ik bedoel kopen.:P

 5.   
  Darklord_R's avatar

  Is dit een echt vette game of een hebben-dingetje, waar je van moet houden? Ik heb de demo nog niet gedownload, en dat is bij mij geen 5-minuten werkje.