Devil May Cry 4 mogelijk dit jaar nog voorzien van demo

Bij Capcom werkt men momenteel op volle kracht aan de game Devil May Cry 4 om dit next-gen debuut van de serie tot een groot succes te maken. Het Japanse magazine Famitsu heeft in de laatste editie gemeld dat er tevens aan een Xbox 360-demo van Devil May Cry 4 wordt gewerkt, die we dit jaar nog op Xbox Live mogen verwachten.

Capcom zelf heeft nog niet op het bericht gereageerd, waardoor het nog onduidelijk is of er ook demo’s aankomen voor de overige platformen en wanneer we de dit alles mogen verwachten.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Devil May Cry 4 zal begin 2008 verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Deze game is wel grappig, maar ik ga denk ik alleen deze demo spelen en niet de voledige game.

  2.   
    gamer07nl's avatar

    DA BOMB. Dante en Nero zijn echt te vet voor worden

  3.   
    Kaassouffl3's avatar

    KEn het niet:P maar gaa demo wel spelen.

  4.   
    DeFx's avatar

    Ja demo ga ik 100% spelen .
    en als hij me echt bevalt koop ik em wel.
    Je moet ervan houden maar mensen die dat doen? Die zulle zeker ervan genieten 8)