Volgende Crysis-game krijgt nog betere graphics

Crysis is inmiddels verschenen voor de PC en zodoende heeft het grote publiek ook kennis kunnen maken met de extreme grafische pracht en praal van deze shooter. Onlangs liet de president van ontiwkkelaar Crytek, Cervat Yerli, al doorschemeren dat Crysis een trilogie zal worden. Onze Duitse collega’s van Gamestar wisten echter nog enkele details los te peuteren tijdens een kort gesprekje met Steven Bender, chef van de animatieafdeling bij Crytek.

De tweede game zal wat betreft het verhaal meer te bieden hebben dan alleen gevechten met Koreanen en aliรซns, maar ook kunnen we diverse grafische innovaties verwachten. Speciale aandacht zal worden besteed aan de facial textures en gezichtsanimaties, wat voor een nรฒg realistischere spelervaring moet zorgen op bijna fotorealistische filmkwaliteit.

Ten slotte gaf Bender aan dat Crytek momenteel aan meer dingen werkt dan alleen een vervolg op Crysis. Meer details hierover wilde hij echter niet geven.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie en de Noord-Koreanen. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je ditmaal een squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en nanosuit helemaal customizen met onder andere nieuwe gadgets zoals speed, cloak, armor en strenght.

De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. Crysis kent ongelooflijk veel details en laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis is inmiddels uitgebracht voor de PC.

  1.   
    NLkevvNL's avatar

    dat word dan ff een facking snelle pc hebbe.. ahh ik ga tog,, later een pc samestelle met 2 video kaarte. en mischien 4 gb of meer aan werk geheuge dus dan komt et wel goed..

  2.   
    TheDude's avatar

    Het zal wel op dezelfde Engine draaien, maar dan nog verbeterd op bepaalde punten. Je zult volgens mij dus zeker geen snellere PC nodig hebben als je Crysis nu kunt spelen.

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Doe mij maar SunAge!!! ๐Ÿ˜† Nieuw 2D RTS game. Die gaat ownen ๐Ÿ˜› !!!

    Ik weet trouwens al de naam van die nieuwe game: DON’T CRY (because you have a bad PC) ๐Ÿ˜†

  4.   
    michelvosje's avatar

    En ik vond het bange gezicht van die koreaan nou al leuk als je hem bij z’n strot pakte :lol:.

  5.   
    Chielh's avatar

    Het was natuurlijk wel te verwachten dat t een triologie werd. In de komende games zullen ze steeds nieuwere features erin douwen om te zorgen dat de game lang aan de top zal blijven wat betreft grafics. Ben wel benieuwd.

  6.   
    BartG's avatar

    Woehoew ๐Ÿ˜† Dat word dus NOG MEER kwijlen? !!

  7.   
    Pieter Kontekrabber's avatar

    is dit niet logisch dan … dat je volgende game mooier word? verw8 ik wel van bedrijven met zon status

  8.   
    brilsmurfffje's avatar

    )GN(-Erik schreef, "

    Ik weet trouwens al de naam van die nieuwe game: DON’T CRY (because you have a bad PC) ๐Ÿ˜† "

    lol ๐Ÿ˜›

  9.   
    Mrn.'s avatar

    Ik denk dat mijn computer de tweede deel ook nog wel net aan kan.

  10.   
    touchdown's avatar

    haha das een goeie nog bete graphics dan moet je nog een betere pc kopen dit spel kan beter op de 360 en ps3 worden uitgebracht die hoeven niet al die verniewingen en dus betere verkoopcijfers lijkt mij ๐Ÿ™‚

  11.   
    Gerjann's avatar

    nouw dat wordt weer je pc upgraden ๐Ÿ˜›

  12.   
    nielz's avatar

    leuk dat het mischien een trilogie gaat worden

  13.   
    gamer07nl's avatar

    je maakt toch een game die mensen willen spelen en daarvoor zo min mogelijk geld uitgeven. Nu gaan ze een spel maken wat je eigelijk over een aantal maanden pas kan gaan spelen omdat je pc het gewoon niet trekt om op de hoogste resolutie te spelen ๐Ÿ™

  14.   
    GraveDevil's avatar

    Ik hoef alleen 1gb ram erbij in te stouwe en ik kan hem op meduim/high (speel em nu op low) maark denk dat als je crysis op meduim/high dat je crysis “2” wel op low kan spele

  15.   
    gappower's avatar

    Hopelijk kan mijn pc hem dan nog aan.

  16.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    beter graphics zijn altijd welkom maar denken de makers van Crysis dat alle gamers rijk zijn ๐Ÿ˜› Ik kan nog niet eens
    Crysis deel een op mijn pc draaien dat de systeemesien zo ontzetend zwaar zijn 8)

  17.   
    gamer4ever's avatar

    TheDude schreef, "Het zal wel op dezelfde Engine draaien, maar dan nog verbeterd op bepaalde punten. Je zult volgens mij dus zeker geen snellere PC nodig hebben als je Crysis nu kunt spelen."

    ik denk het ook want er word nu al flink veel van je computer gevraagd ik denkt dat dit een les voor ze is geweest 8) dat ze die game iet later zouden moeten releasen zodat meer mensen hem kunnen spelen en zo krijgen ze meer geld en dat hebben ze al nodig omdat het maar op 1 console is ๐Ÿ˜†

  18.   
    Alias's avatar

    gamer4ever schreef, "

    ”TheDude” schreef, "Het zal wel op dezelfde Engine draaien, maar dan nog verbeterd op bepaalde punten. Je zult volgens mij dus zeker geen snellere PC nodig hebben als je Crysis nu kunt spelen."

    ik denk het ook want er word nu al flink veel van je computer gevraagd ik denkt dat dit een les voor ze is geweest 8) dat ze die game iet later zouden moeten releasen zodat meer mensen hem kunnen spelen en zo krijgen ze meer geld en dat hebben ze al nodig omdat het maar op 1 console is ๐Ÿ˜† "

    als het inderdaad op dezelfde engine gaat draaien verwacht ik niet al te veel problemen, en misschien dat als ze de 2e crysis uitbrengen voor de pc dat ze crysis dan voor de xbox 360 en ps3 uitbrengen zodat de pc un stapje voor blijft.

  19.   
    Noudje's avatar

    ik spreek jullie weer in het jaar 2012…

  20.   
    BartG's avatar

    Hage schreef, "ik spreek jullie weer in het jaar 2012…"

    Oke tot dan! ๐Ÿ™‚

    waar ga je al die tijd heen dan? ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜†

  21.   
    GraveDevil's avatar

    BartG schreef, "

    ”Hage” schreef, "ik spreek jullie weer in het jaar 2012…"

    Oke tot dan! ๐Ÿ™‚

    waar ga je al die tijd heen dan? ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜† "

    We sture hem naar mars, kan ie daar de aliens ontmoete en heeft bush tog nog zn zin met “ik wil voor 2010 mense op mars hebbe” ๐Ÿ˜† (ik krijg crysis tusse nu en vrijdag, dus als die beeste nie van mars, geef mij nie de schuld, maar die gaste bij wie ik hem bestelt heb, 15 november..)

  22.   
    Tollos's avatar

    dat wordt helemaal leuk ๐Ÿ˜€

  23.   
    Donkey's avatar

    Ooh nee! Ik denk niet dat mijn computer dat overleeft!