Nintendo ontkent verzinnen van Wii-tekorten

Het is een veel gehoord probleem: de behoorlijke schaarste van Wii’s in de winkels. Niet alleen was het tijdens de launchperiode al bijzonder lastig om aan een Wii te komen, maar ook vandaag de dag nog wordt er uit diverse hoeken geklaagd over een gebrekkige levering van Nintendo’s next-gen console.


Onlangs doken er echter berichten op dat Nintendo de media zou voorzien van verzonnen berichten over de enorme vraag naar uitverkochte Wii’s. Dit kwam aan het licht nadat twee compleet verschillende Britse dagbladen een verslag hadden geplaatst over gezinnen die buitensporig veel zouden betalen voor de zeer gewilde console. Al snel werd gesuggereerd dat Nintendo deze twee publicaties mogelijk zelf aangevoerd zou hebben om de vraag naar Wii’s nog verder te hypen.

Nintendo reageert vandaag echter met een volledige ontkenning van alle geruchten:

    “There is absolutely no truth whatsoever in what they have written, it is totally unsubstantiated and merely rumour they are reporting as fact. We are certainly NOT distributing any press release to feed media with demand stories – we never have.”
  1.   
    gamer07nl's avatar

    Dan maken ze er een aantal Miljoen meer zo groot punt moeten ze daar niet van maken ๐Ÿ˜•

  2.   
    Darkknight's avatar

    dan ben ik benieuwd of ze met de kerst genoeg voorraden hebben

  3.   
    Kaassouffl3's avatar

    Ze gaan het bij kerst niet halen.. Heb 5 minuten bij de eplaza gestaan en werden er ong. 7 verkocht.. nu al xD dus dan is het volgens mij ook niet echt te leveren allemaal.

  4.   
    gappower's avatar

    Dan is er toch nog iets slect aan de WII
    ๐Ÿ˜›

  5.   
    martijn901's avatar

    zie het probleem niet als ze er meer maken hebben ze meer CHAS

    dus wat is er willen ze geen geld ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›