Patch voor Pro Evolution Soccer 2008 lost problemen op PlayStation 3 op

Sinds vandaag is de beloofde patch te downloaden van Pro Evolution Soccer 2008. Deze patch voor de voetbalgame, die met name op de PlayStation 3 voor grote problemen zorgde in de vorm van framedrops, is na het opstarten van het spel op de PlayStation 3 meteen te downloaden. Vanuit verschillende hoeken is al aan ons bevestigd dat de patch haar werk goed doet. Of en wanneer er ook een patch voor de Xbox 360-versie komt is onbekend.

De grote vernieuwing die Konami voor PES 2008 aandraagt is een ‘adaptief’ AI systeem, genaamd Teamvision. Verder werken verdedigers meer samen om aanvallende spelers tegen te houden, door bijvoorbeeld ruimtes beter te dichten en het afblokken van aanvallen. Daarnaast is de passing en balcontrole verbeterd, waarbij Konami meldt dat ‘close control’ van de bal ook flink aangepakt is. Beter dribbelen en andere subtiele bewegingen zijn geoptimaliseerd. Tenslotte zijn de spelhervattingen aangepast, waarbij je volledige controle krijgt over het ‘muurtje’ dat je wilt gebruiken en ook offensieve spelhervattingen hebben meer mogelijkheden gekregen.

Niet geheel verrassend heeft Konami de game op de Xbox 360 en PlayStation 3 grafisch ook een extra impuls gegeven, met volledige gezichtsanimaties en nog meer realisme in de beweging van de kleding als spelers over het veld rennen.

  1.   
    HuMmY-HuMmY's avatar

    werd tijd, 😀

    en weet iemand hoe je t-shirtje kan trekken op PES ???

  2.   
    Kaassouffl3's avatar

    En weer een game die een patch nodig heeft.. tegenwoordig zijn er ook amper spellen zonder problemen..

  3.   
    GameAC's avatar

    Ik krijg geen prompt. Niet na het opstarten en ook niet nadat ik inlogde in Network 😕
    Ligt het aan mij of…