Draadloze gitaren Guitar Hero 3 pas in het nieuwe jaar verkrijgbaar

Iedereen die zich al verheugde op een gezellige muzikale co-op met de draadloze Guitar Hero 3-gitaren komt voorlopig van een koude kermis thuis. Het ziet er namelijk naar uit dat de losse gitaren niet voor het nieuwe jaar in de winkels zullen liggen. Activision maakte dit namelijk bekend voor de Verenigde Staten en het heeft er alle schijn van dat Europa in hetzelfde schuitje zullen zitten.

Uiteraard kunnen Xbox 360- en PlayStation 2-gamers gewoon hun oude controllers gebruiken, maar het kan toch zeker een kleine teleurstelling worden genoemd dat de draadloze varianten nog even op zich laten wachten.

Neversoft speelt met Guitar Hero III op safe en laat de basis onveranderd: er schuiven nog altijd gekleurde noten op je af en jij moet de juiste snaar op het juiste moment aanslaan. De belangrijkste toevoegingen aan dit deel zijn de beroemde gitaristen die hoofdbazen vormen, de Battle mode en de mogelijkheid om online te rocken: samen met een vriend of tegen elkaar in een duel. Hierin speel tegen elkaar en als je bepaalde secties foutloos speelt, krijg je power-ups die je kunt gebruiken om het de ander extra moeilijk te maken. Al met al lijkt Neversoft zijn zaakjes met Guitar Hero III goed voor elkaar te hebben.

Guitar Hero III: Legends of Rock ligt sinds 23 november in de schappen voor de PS2, PS3, Wii en Xbox 360.

  1.   
    gamer07nl's avatar

    Beetje nep w8 dan totdat die gitaren klaar zijn en verkoop dan game. Ga niet halve games afleveren. natuurlijk kun je GH2 Gitaren wel gebruiken maar je wil natuurlijk Draadloze shit

  2.   
    ChielB's avatar

    Het gaat hier om delosse draadloze gitaren. Bij de game-bundel zelf zit natuurlijk gewoon een draadloze gitaar.

  3.   
    gamer07nl's avatar

    ChielB schreef, "Het gaat hier om de losse draadloze gitaren. Bij de game-bundel zelf zit natuurlijk gewoon een draadloze gitaar."

    OO dan heb ik niks gezegd

  4.   
    Kaassouffl3's avatar

    Dus ze kunnen ze wel bij de game leveren. maar los niet? beetje raar :S