Demo van The Club is in aantocht

Binnenkort zal er een demo verschijnen van The Club. Zowel voor de PC, op Xbox Live, als op het PlayStation Network zal er een demo verschijnen dus niemand hoeft zonder te zitten. Begin 2008 zal deze game verschijnen, maar ook de datum waarop de demo zal verschijnen is nog niet exact bekend. Hou je netwerk dus in de gaten!

‘The Club’ is een zeer geheime en zeer illegale groep mensen die elkaar te lijf gaat op verschillende locaties. Drugsbazen, presidenten en filmsterren sluiten illegale weddenschappen af door mensen op een locatie bij elkaar te zetten en ze wapens te geven. Gladiators with guns, aldus de ontwikkelaar. Het idee van de game was om een zeer verslavende gameplay te koppelen aan een shooter, waarbij het van belang is om zo veel mogelijk punten te halen. Het gaat er om hoé je je tegenstanders omlegt, hoe snel en hoeveel achter elkaar. De omgevingen bieden iedere keer zo’n vier tot zes minuten gameplay, waarbij je direct in de actie zit. Geen moeilijk gedoe om ergens te komen dus, maar meteen vol in de actie.

The Club zal begin 2008 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Darkknight's avatar

    ik denk zelf eerlijk gezegt dat het niet zo’n hit zal worden maaer dat is mijn mening eerst maar eens de demo spelen

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    rare naam voor zoon game 😛

  3.   
    Gerjann's avatar

    mooi nieuws 😀

  4.   
    gamer07nl's avatar

    Lijkt me wel een toffe game. Ik zag dat het een soort Mecernaries met Army of 2 is ofzo iets. En allebei die titels spreken me wel aan dus dat wordt smullen geblazen. Maar eerst ff demo checken natuurlijk 😛

  5.   
    PresidentE's avatar

    Bij gamekings waren ze niet zo enthouisiast 🙁