Microsoft en Bungie naar de rechtbank vanwege Halo 3-crashes

De krasproblemen met de Special Edition van Halo 3 waren al bekend, maar volgens Randy Nunez uit Californië zijn er een hoop gamers zoals hij met een ander probleem: de game zou de Xbox 360 laten crashen. Volgens hem negeren Microsoft en Bungie dit gegeven totaal.

Beide moeten zich volgens hem nu verantwoorden en niet minder dan 5 miljoen dollar betalen. Dat poogt deze gamer voor elkaar te krijgen met een class action lawsuit, een type rechtszaak waarin alle gedupeerden – of in ieder geval die gedupeerden die in dezelfde staat wonen – in één keer de zaak kunnen uitvechten. Het geclaimde bedrag zou dan ook over alle (gemelde) gedupeerden verdeeld worden.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

Nieuw in de multiplayer zal de ‘mancannon’ zijn; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken. Duidelijk is dat deze eerste Halo titel op de Xbox360 een ongelooflijke visuele ervaring zal gaan worden.

Halo 3 zal ergens in de tweede helft van 2007 uitkomen voor de Xbox 360. 

  1.   
    Aadb's avatar

    Stelletje zeikers altijd , stop ze achter slot en grendel, altijd die fucking amerikanen, als zoiets in nederland gebeurd krijg je netjes nieuw exemplaar.

  2.   
    Kaassouffl3's avatar

    Aadb schreef, "Stelletje zeikers altijd , stop ze achter slot en grendel, altijd die fucking amerikanen, als zoiets in nederland gebeurd krijg je netjes nieuw exemplaar."

    NOu als mijn xbox erdoor gesloopt zou worden.. zouk ok wel geld willen sien 😛

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    ja maar geen 5 miljoen :p als je een echte gamer bent moet je jou console juist steunen. of het nou een xbox Wii of playstation is..
    Een eenklacht tegen je eigen console bedrijf ie best triest idd.

  4.   
    brilsmurfffje's avatar

    hier zie je maar weer pc is de beste, (al geloven de uitgevers het niet 😥 😕 ) breng gewoon een patch uit ! !

  5.   
    Mick.W's avatar

    brilsmurfffje schreef, "hier zie je maar weer pc is de beste"

    Er crashen gemiddelt meer pc’s dan consoles, dus dit is niet echt een goed voorbeeld

    😛

  6.   
    Kaassouffl3's avatar

    wieriemaster schreef, "ja maar geen 5 miljoen :p als je een echte gamer bent moet je jou console juist steunen. of het nou een xbox Wii of playstation is..
    Een eenklacht tegen je eigen console bedrijf ie best triest idd."

    Das waar :P, Maar als je eigen console maatschappij je gaat negeren met je klachten.. Dan vind ik dat je wel mag klagen. MAar 5 miljoen is overdreven.

  7.   
    Darklord_R's avatar

    Er is alweer iets hoor…. 🙄

  8.   
    Aquila's avatar

    Das tog heel gewoon… Als mijn gum ineens niet meer gumt wil ik toch ook 5 miljoen dollar….tja

  9.   
    touchdown's avatar

    Aquila schreef, "Das tog heel gewoon… Als mijn gum ineens niet meer gumt wil ik toch ook 5 miljoen dollar….tja"

    omg waar slaat dit nou weer op punt 1: een gum kost maar 50 cent dus geen 5mln dollar punt 2 het moet bij meerdere mensen gebeuren maar sowieso deze bewering slaat helemaal nergens op 👿 👿 👿 !!!!!!

  10.   
    johnthebest's avatar

    touchdown schreef, "

    ”Aquila” schreef, "Das tog heel gewoon… Als mijn gum ineens niet meer gumt wil ik toch ook 5 miljoen dollar….tja"

    omg waar slaat dit nou weer op punt 1: een gum kost maar 50 cent dus geen 5mln dollar punt 2 het moet bij meerdere mensen gebeuren maar sowieso deze bewering slaat helemaal nergens op 👿 👿 👿 !!!!!!"

    Nooit van sarcasme gehoord? 🙄

  11.   
    Darkknight's avatar

    wowowow iedereen zegt stelletje zeikerds maar het zou je toch … overkomen zeg dat door zo’n klote spel je mooie xbox 360 van bijna 400euro naar de klote gaat ik bedoel maar dat is nou ook niet zo maar 1 2 3 te betalen oke het is halo 3 maar hij zou kapot gaan bij nfs carbon 😕 😕

  12.   
    Kilerden's avatar

    bungie en microsoft huilen dat ze uit elkaar zijn gegaan 😛

    Gr, Kilerden

  13.   
    Darklord_R's avatar

    Darkknight schreef, "wowowow iedereen zegt stelletje zeikerds maar het zou je toch … overkomen zeg dat door zo’n klote spel je mooie xbox 360 van bijna 400euro naar de klote gaat ik bedoel maar dat is nou ook niet zo maar 1 2 3 te betalen oke het is halo 3 maar hij zou kapot gaan bij nfs carbon 😕 😕 "

    D is waar maar i.p.v. een nieuwe xbox, een patch/oplossing voor het probleem en een nieuwe kopie van HALO III gaan ze 5 miljoen dollar vragen. (nog ruim 4 milj. euro)

    Dan vraag ik me af wie er nou fouten maakt.

  14.   
    Neolite's avatar

    laat die mensen eerst maar eens met harde bewijzen komen dat die crashes door halo 3 komen, en niet gewoon door de 360 zelf 8)