Nieuwe trailer vergelijkt Xbox 360 en PS3-versie Beowulf

De strijd tussen Sony en Microsoft is altijd al een strijd geweest zonder duidelijke winnaar. Om toch een beetje een idee te krijgen wat het verschil is tussen de next-gen consoles van beide partijen, is er een nieuwe trailer verschenen waarin de nieuwe game Beowulf wordt vergeleken. De uitslag is niet verrassend…

De game Beowulf is gebaseerd op de gelijknamige film die dit jaar in de bioscoop te zien is en verschijnt in de vorm van een hack-and-slash game. De ontwikkeling is in handen van het team achter Ghost Recon: Advanced Warfighter. De game bouwt verder op het originele verhaal met dezelfde characters en biedt actie en adventure uit een third person perspectief met beat-em-up elementen, maar daarnaast zal de game een veel uitgebreider verhaal krijgen dan het klassieke verhaal en de film. Je kruipt in de huid van Beowulf, de legendarische krijger, en je tracht je eer te verdienen door je waarde te tonen aan de helden uit het noorden.

Beowulf ligt al in de schappen voor de X360, PC, PSP en PS3.

 1.   
  Tommy6769's avatar

  in de tussenfilmpjes (onverwacht) de xdoos360 mooier, de rest is hetzelfde 馃檪

 2.   
  Tommy6769's avatar

  of ben ik nou blind? 馃槙

 3.   
  Fenris's avatar

  Op dat schip vind ik de golven mooier op de PS3, de characters vind ik over het algemeen mooier op de 360.
  Voor de rest geen schokend verschil eigenlijk.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”Tommy6769″ schreef, "of ben ik nou blind? 馃槙 "

  nou ik vind de ps3 toch mooier ik vindf de 360 te donker steeds iets de ps3 heeft iets scherper/lichter

 5.   
  xarthurx's avatar

  echt vet 馃槢

 6.   
  Kaassouffl3's avatar

  Geen grote verschillen(zoals meestal) vind ik

 7.   
  Ika Q's avatar

  Ps3 vind ik persoonlijk mooier, plus het is veel lichter. Maar verschil maakt niet zo veel uit, tis nog steeds een barbaarse game 8)

 8.   
  Pieter Kontekrabber's avatar

  VAAG :S maar het schijnt ook dat als je je contrast van je tv aanpast dat het er op de ps3 weer mooier uitziet…. IIG bij die draak ziet het er op de ps3 veel mooier uit!

 9.   
  jungler's avatar

  ps3 wint denkek
  kvin het mooier en lichter

 10.   
  Darklord_R's avatar

  Ik dacht altijd dat de ps3 zulke sterke hardware had, maar ik zie weining verschillen tussen de ps3 en de xbox360, enkel dat af en toe de ps3 versie iets helderder is. 馃槙

 11.   
  Ruudjee's avatar

  Hier kan ik z贸 niet tegen h猫..

  van die fanboys die dingen als ‘Die of die is veel mooier want, blablabla daarom’ gaan lopen roepen. Er zit wel z贸 bar weinig tot geen verschil tussen de beide versies van het spel, dat je dat soort dingen niet eens mag roepen. Nouja, het k谩n wel.. maar het getuigt van weinig logisch denkvermogen. Op een paar filmpjes beoordelen of die of die scherper of mooier is dan die of die, is wat mij betreft als dweilen met een open kraan.

 12.   
  SjaakSnel's avatar

  Ika Q schreef, "Ps3 vind ik persoonlijk mooier, plus het is veel lichter. Maar verschil maakt niet zo veel uit, tis nog steeds een barbaarse game 8) "

  Licht kan je instellen op je console+ tv maakt dus geen ene reed uit of je ps3 of xbox360 hebt

 13.   
  touchdown's avatar

  die filmpjes van gametrailers werken op de een of andere manier niet op mijn pc 馃槙 ??

 14.   
  Darkknight's avatar

  Ruudjee schreef, "Hier kan ik z贸 niet tegen h猫..

  van die fanboys die dingen als ‘Die of die is veel mooier want, blablabla daarom’ gaan lopen roepen. Er zit wel z贸 bar weinig tot geen verschil tussen de beide versies van het spel, dat je dat soort dingen niet eens mag roepen. Nouja, het k谩n wel.. maar het getuigt van weinig logisch denkvermogen. Op een paar filmpjes beoordelen of die of die scherper of mooier is dan die of die, is wat mij betreft als dweilen met een open kraan. "

  daar geef ik je idd gelijk in want ik lees de eerste reacties over de belichting die beter is. WTF?????. en sjaak daar heb je helemaal gelijk in om de belichting in te stelle, hz fanboys 馃槙

 15.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Zal mij een biet wezen koop de game toch niet 馃槅 WAAROM verknoeien ze de film games toch altijd zo ? Je hoeft zelf geen verhaal te maken je hoeft alleen een game te maken gebaseerd op de film maar waarom worden toch de film games toch zo slecht als ze worden gemaakt 馃檨 deze game heeft een 5.5 gekregen (Gamespot)

 16.   
  Fawaka-W's avatar

  ze hebben alle2 mooiere dingen.
  Ik wil het vergelijkings filmpje van COD4 zien. het schijnt dat de ps3 versie echt een HEEL STUK mooier is (ook zelf aangegeven door makers van COD4)

 17.   
  Darkknight's avatar

  wieriemaster schreef, "ze hebben alle2 mooiere dingen.
  Ik wil het vergelijkings filmpje van COD4 zien. het schijnt dat de ps3 versie echt een HEEL STUK mooier is (ook zelf aangegeven door makers van COD4)"

  beetje zielig voor de makers of ni ? of zijn het ookal fanboys j/k 馃榾 馃榾

 18.   
  Neolite's avatar

  wieriemaster schreef, "ze hebben alle2 mooiere dingen.
  Ik wil het vergelijkings filmpje van COD4 zien. het schijnt dat de ps3 versie echt een HEEL STUK mooier is (ook zelf aangegeven door makers van COD4)"

  ja dat klopt en later hebben ze toch nog weer even heel duidelijk gezegd dat er geen verschil zit tussen de 360 en de ps3 ( hebben de makers ook gezegd) 馃槈

 19.   
  Ika Q's avatar

  SjaakSnel schreef, "

  ”Ika Q” schreef, "Ps3 vind ik persoonlijk mooier, plus het is veel lichter. Maar verschil maakt niet zo veel uit, tis nog steeds een barbaarse game 8) "

  Licht kan je instellen op je console+ tv maakt dus geen ene reed uit of je ps3 of xbox360 hebt"

  De game zelf is verlicht, oftewel met een waas erover heen. Als je ingame lichter doet, kan hetzijn dat het nog steeds donker is bij de 360.

 20.   
  Pimkingetje's avatar

  Nou, de Xbox360 versjie is donkerder en daar houd ik niet van. Geef mij maar de PS3 versie 馃榾