Europese demo Uncharted: Drake’s Fortune in PlayStation Store

Het is nog even aftellen tot begin december, maar alles lijkt er op dat Uncharted: Drake’s Fortune een van de betere PS3-titels tot dusver zal worden, getuige ook onze lovende review. Vandaag is er goed nieuws voor Europese PS3-bezitters, want er is een demo van Uncharted in de PlayStation Store gezet. Ideaal voor gamers die de Amerikaanse demo nog niet hebben gespeeld.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over deze game? Check dan ook eens onze uitgebreide review!

Uncharted: Drake’s Fortune verschijnt op 7 december voor de PlayStation 3.

 1.   
  Ment@l's avatar

  cool meteen downloaden 8)

 2.   
  Design's avatar

  Wat een korte demo! Voor 1,2GB had ik echt wel meer verwacht.
  Anyway, de game ziet er in ieder geval erg goed uit. Wel vrij eentonige gameplay.

 3.   
  ps3 gek's avatar

  Ja wel een beetje eentonige gameplay ja. 😳 En ze hadden de game beter NL ondertiteld. De nederlandse stemmen zijn echt bagger. 🙄