Universe at War: Earth Assault achievements bekend

RTS op de alom geliefde PC is niks nieuws, maar een RTS op een console zien we niet vaak. Hier en daar verlies je toch snel het overzicht met zo’n controller in je knuisten. De RTS Universe at War probeert het niet alleen te maken op de PC, maar waagt ook een gok door deze game naar de Xbox 360 te porten. En als een echte Xbox 360 game, kunnen je echte achievements dus niet lang echt geheim blijven. Ook van Universe at War hebben we al heel wat achievements op het web gevonden: smullen…

Klik hier voor de lijst met achievements.

Universe at War: Earth Assault biedt vooral op grote schaal gevechten, waarbij jouw acties duidelijk zichtbaar zijn én blijven. Vernietig je een stad en kom je later weer eens terug, dan zal het gebied nog steeds een hoopje rokend puin zijn. Afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde factie zal je uitgebreide krachten en spectaculaire units krijgen. Controleer op grote schaal oorlogsmachines van de aliens, die ook nog eens volledig te customizen zijn.

Hiermee krijgt de oorlog nog een extra tactische dimensie, aangezien je beschikt over een dynamisch arsenaal aan wapens, technieken en units. Daarnaast bevat de game ook diverse innovatieve multiplayermogelijkheden, gebaseerd op andere top-MMO’s. Strijd online, behaal diverse achievements, beloningen en medailles in een gebalanceerde omgeving.

Universe at War: Earth Assault zal in januari 2008 verschijnen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Watching you's avatar

  Dus als ik het goed begrijp lijkt dit spel op Unreal Tournament 2004? Voordat ik hier verder over ga kwijlen, bekijk ik even de trailer 😛 .

  ~Watch

 2.   
  Neolite's avatar

  UH Unreal is een FPS en dit is toch overduidelijk een RTS 😉