Nieuwe Chris Talyor game wordt een grote verrassing

Chris Taylor, de oprichter van Gas Powered Games, heeft in een recent bericht onthuld dat fans verbaast zullen zijn over de nieuwe PC game waar hij aan werkt. Daarnaast hint hij in het bericht naar een tweede expansion voor Supreme Commander. Dat is best snel, want de eerste is ligt nog niets eens in de schappen. We houden je op de hoogte.

Supreme Commander: Forged Alliance speelt zich af na het einde van de Infinite War uit deel één. Meer dan honderd nieuwe units zullen beschikbaar zijn, een nieuwe factie maakt z’n intrede en er staat een nieuwe singleplayer campaign te wachten. Daarnaast zal ook de multiplayer mode worden voorzien van allerlei nieuwe mogelijkheden.

Lees onze review hier.

Supreme Commander: Forged Alliance zalmorgen uitkomen voor PC.

  1.   
    Chielh's avatar

    Misschien een FPS 😀

  2.   
    bubelss's avatar

    dat zou mooi zijn een fps 😛

  3.   
    Ika Q's avatar

    Ook was het een FPS, dan weet ik nog net niet of het echt gaat lukken, want ik zie Chris Taylor liever een RPG of een RTS maken zoals Dungeon Siege of Supreme Commander.

  4.   
    Alias's avatar

    aan de titel af te lijden lijkt het me meer een game als C&C omdat dat wel te maken heeft met comander, maar een FPS is altijd mooi meegenomen 😉

  5.   
    wout130's avatar

    volgensmij gaat het om het spel space siege. het nieuwste spel van gaspowered games. het is een soort van dungeon siege alleen dan in de toekomst. het verhaal gaata dat er een buitenaars ras de mensen uitmoord bla bla bla maar het gaat er om om je karakter uit te bouwen met allemaal futuristische en robotachtige voorwerpen. ik weet niet zeker of dit het project is wat hier bedoelt wordt maar ja. 🙂

  6.   
    Remmie!'s avatar

    ”wout130″ schreef, "volgensmij gaat het om het spel space siege. het nieuwste spel van gaspowered games. het is een soort van dungeon siege alleen dan in de toekomst. het verhaal gaata dat er een buitenaars ras de mensen uitmoord bla bla bla maar het gaat er om om je karakter uit te bouwen met allemaal futuristische en robotachtige voorwerpen. ik weet niet zeker of dit het project is wat hier bedoelt wordt maar ja. 🙂 "

    nej tuurlijk niet want dat is geen verassing … Dat is al lang aangekondigd.

  7.   
    Tollos's avatar

    laten we afwachten!

  8.   
    matthijs 2088's avatar

    lijkt me niks