Super Mario Galaxy niet langer best beoordeelde game

Nadat we vorige week het verrassende nieuws te melden hadden dat Super Mario Galaxy de koploperspositie van de oerklassieke Zelda-game Ocarina of Time had overgenomen op het gebied van beoordelingscijfers, is de game nu teruggezakt naar de tweede plek. Blijkbaar was de game nog niet door iedereen beoordeeld, waardoor er nog ruimte was om in de Game Rankings te zakken. Uit 31 reviews scoort Ocarina of Time gemiddeld een 9.76 en Super Mario Galaxy staat momenteel uit 41 reviews een 9.73. Zoals je ziet is het verschil minimaal, en er is dus nog steeds geen excuus voor Wii-bezitters om deze game aan hun neus voorbij te laten gaan.

Super Mario Galaxy logo

Super Mario Galaxy speelt zich, vrij logisch, af buiten onze aardkloot. In de game ga je met Mario door een soort melkweg met planeten waarop je diverse tegenstanders tegen komt. De roze Princes Peach is ontvoert en onze besnorde loodgieter gaat daar een stokje voor steken. De game maakt volledig gebruik van de Wii controller. Zo zullen er bijvoorbeeld voorwerpen verplaatst moeten worden met handige bewegingen. Door een gebrek aan zwaartekracht kan Mario behoorlijke sprongen maken. Daarnaast heeft hij nieuwe acties die worden uitgevoerd door de Wii-controller bijvoorbeeld te richten of te schudden.

 1.   
  Mrn.'s avatar

  Jammer dan!

 2.   
  MauriceV's avatar

  Jammer,
  najah bij de pu kreeg ie en 100 (10.0)

 3.   
  Koen45's avatar

  Zelda en mario zijn allebij leuk 🙂 .

 4.   
  Uchiha linkz's avatar

  lol wat maakt het nouw uit het,Nintendo heeft de 3 beste games lol 😀

 5.   
  Kaassouffl3's avatar

  MAar als je reeel bent dan is dit beetje te hoog. Want als je het gemiddelde neemt van bijvoorbeeld de 5 punten waar gn naar kijkt. kan het gemiddelde met zulke graphics nooit zo hoog zijn.

 6.   
  Menno Schellekens's avatar

  ”kaassouffl3″ schreef, "MAar als je reeel bent dan is dit beetje te hoog. Want als je het gemiddelde neemt van bijvoorbeeld de 5 punten waar gn naar kijkt. kan het gemiddelde met zulke graphics nooit zo hoog zijn."

  Daarom nemen we geen gemiddelden he 😉 En daarbij kan de ‘art direction’ zo goed zijn dat het compenseert voor het gebrek aan polygonen 🙂

 7.   
  shadowlink88's avatar

  tog blijft de kroon bij nintendo dus dat maakt ook niks uit

 8.   
  matthijs 2088's avatar

  dit is een van de weinige goede spellen op de wii, de rest is niet wat.

 9.   
  gamer07nl's avatar

  MARIO IS GEWOON EEN TOFFE GAME. Niet zeuren. Boeie dat Zelda beter wordt beoordeeld. Mario is gewoon de man van Nintendo 😛