Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Medal of Honor Heroes 2 Gameplay trailer – Wii

Deze nieuwe trailer is een zoethoudertje voor het onlangs uitgestelde Medal of Honor Heroes 2 voor de Wii. Deze trailer laat ons kennismaken met de veelbesproken besturing van de game. Onder andere wordt gedemonstreerd hoe een bazooka gehanteerd moet worden of hoe men een granaat werpt.

 1.   
  N360Gamer's avatar

  Ea heeft echt lef dat ze zo’n lelijk spel uit durven brengen, en dat dan ook nog op een ‘next-gen console’, sorry maar dit is zwaar triest ๐Ÿ™„ . Red Steel is vergeleken met dit op het niveau van Crisis ๐Ÿ™„ De wii kan echt wel wat beter als nintendo 64 kwaliteit, en de enige toevoeging met de wii mote is een beetje rondjes draaien…jeej ๐Ÿ™„ …

 2.   
  firro's avatar

  vind ‘m wel nice ๐Ÿ˜€ aimen met Wii XD

 3.   
  Gold_Thunder's avatar

  N360Gamer schreef, "Ea heeft echt lef dat ze zo’n lelijk spel uit durven brengen, en dat dan ook nog op een ‘next-gen console’, sorry maar dit is zwaar triest ๐Ÿ™„ . Red Steel is vergeleken met dit op het niveau van Crisis ๐Ÿ™„ De wii kan echt wel wat beter als nintendo 64 kwaliteit, en de enige toevoeging met de wii mote is een beetje rondjes draaien…jeej ๐Ÿ™„ …"

  Hou toch op man, het ziet er gewoon goed uit voor de wii. En als de gameplay goed werkt kan deze game harstikke leuk worden. Van al dat geneuk om die graphics word ik echt ziek.

 4.   
  asianck's avatar

  ARGH deze game wordt tof n_n
  Ga hem halen =3

 5.   
  NL Very Lazy's avatar

  lelijk gemaakt altijd moh:P lelijk:P

 6.   
  martyntjee's avatar

  NL Very Crazy schreef, "lelijk gemaakt altijd moh:P lelijk:P"

  medal of honor is zeker niet lelijk ๐Ÿ˜‰
  dit kan best ene topper worde omdat er al niet enorm veel shooters op wii zijn dus wie weet ๐Ÿ™‚

 7.   
  Armageddon's avatar

  heb dit spel mijn een maat van mij gedaan het is wel vet maar jammer dat het zo lelijk is want als je dit vergelijkt met COD4 is COD4 10 klasses beter maar ik ben een COD fan dus….

 8.   
  martyntjee's avatar

  Armageddon schreef, "heb dit spel mijn een maat van mij gedaan het is wel vet maar jammer dat het zo lelijk is want als je dit vergelijkt met COD4 is COD4 10 klasses beter maar ik ben een COD fan dus…."

  ff wat dingen
  1: cod4 is niet op wii (pc ps3 360)
  2:360 en ps3 hebbe veel beter graphs dus je kan het neit vergelijken
  3: ps3 en 360 kunne op hd wii zover ik weet niet
  4:niet te vergelijke kwa graphs dus ๐Ÿ™‚
  5: wii heeft eenmaal niet de top graphics vergeleke met ps en xdoos dusja ๐Ÿ™‚

 9.   
  Sarge's avatar

  FPS’en op de wii lijkt me zooo saai en stom ๐Ÿ˜•

 10.   
  Ranzaap's avatar

  Lijkt me voor op de Wii een vet cool spel.

 11.   
  Pimkingetje's avatar

  Niet veel aan COD voor de WII! Das pas vet ๐Ÿ˜€

 12.   
  tomiie007's avatar

  N360Gamer op 21 november, 2007 om 22:39:07
  Sonic

  225 posts Ea heeft echt lef dat ze zo’n lelijk spel uit durven brengen, en dat dan ook nog op een ‘next-gen console’, sorry maar dit is zwaar triest . Red Steel is vergeleken met dit op het niveau van Crisis De wii kan echt wel wat beter als nintendo 64 kwaliteit, en de enige toevoeging met de wii mote is een beetje rondjes draaien…jeej … Gepost door firro op 21 november, 2007 om 22:51:39

  als je zelf een wii had zou jij het ook een leuk spel vinden
  ๐Ÿ˜ก

 13.   
  tomiie007's avatar

  Gold_Thunder schreef, "

  ”N360Gamer” schreef, "Ea heeft echt lef dat ze zo’n lelijk spel uit durven brengen, en dat dan ook nog op een ‘next-gen console’, sorry maar dit is zwaar triest ๐Ÿ™„ . Red Steel is vergeleken met dit op het niveau van Crisis ๐Ÿ™„ De wii kan echt wel wat beter als nintendo 64 kwaliteit, en de enige toevoeging met de wii mote is een beetje rondjes draaien…jeej ๐Ÿ™„ …"

  Hou toch op man, het ziet er gewoon goed uit voor de wii. En als de gameplay goed werkt kan deze game harstikke leuk worden. Van al dat geneuk om die graphics word ik echt ziek. "

  helemaal gelijk