AGEIA onthult PhysX Mod-Kit voor Unreal Tournament III; eerste mods al beschikbaar

AGEIA, het bedrijf achter de physics-kaarten voor je PC, heeft zojuist bekend gemaakt dat er in december een PhysX Mod-Kit voor Unreal Tournament III zal verschijnen. Met deze kit kunnen ontwikkelaars en modders compleet nieuwe ervaringen creëren en tevens is het mogelijk om bestaande levels te bewerken voor een verbeterde gameplay en interactiviteit.

Ondertussen heeft AGEIA zelf al twee maps met PhysX gemaakt, Tornado en Lighthouse. Hoewel Unreal Tournament III bij ons nog uitgebracht moet worden, zijn de maps al wel te downloaden via onder andere WorthDownloading en FileFront.


Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III zal op 23 november verschijnen voor de PC. De PS3- en Xbox 360-versie volgen wellicht beide in 2008.

  1.   
    meatball's avatar

    moet je daar zo;n kaart voor hebben om ze te spelen??

  2.   
    ChielB's avatar

    Jep, daar zijn deze extra levels en die PhysX Mod-Kit speciaal voor bedoeld.

  3.   
    TheDude's avatar

    Ik wacht nog even af tot een dergelijke physics kaart wat beter geprijsd is. Momenteel al rond de 130 euro, dus het gaat de goede kant op. Hopelijk komt er dan ook meer ondersteuning door van ontwikkelaars/games, want voor 1-2 games een dure physics kaart is natuurlijk zonde.

  4.   
    bubelss's avatar

    ow dat wist ik niet 😮 naja ik moet unreal ook maar hebben heb de demo gespeelt en die vond ik al super vet

  5.   
    wout130's avatar

    volgensmij zijn er niet zo veel mensen met zo’n kaart of wel?

  6.   
    Tollos's avatar

    is unrael een goeie game? 😛